Сред възпитаниците на училището Линкълн в Ийст Ориндж, Ню Джърси,

...
Сред възпитаниците на училището Линкълн в Ийст Ориндж, Ню Джърси,
Коментари Харесай

Отличникът на Кенеди Център Дион Уоруик разсъждава върху своите „първи овации“, получавайки тласък от Елвис и нейното трайно наследство

Сред възпитаниците на учебното заведение Линкълн в Ийст Ориндж, Ню Джърси, Дион Уоруик е една за книгите. Шесткратна носителка на Грами, тя е втората най-популярна вокалистка в рок ерата. И по този начин, подходящо е през днешния ден учебното заведение да се назовава Институт Дион Уоруик.

Тя продължава да се връща към остарялото си учебно заведение. „ О, безусловно. Има толкоз доста хора в тези класни стаи, които пълнят главите си с вяра, наслада и мир “, сподели тя.

Уоруик, чието същинско име е Мари Уорик, е родена в музикално семейство. Нейната майка и братя и сестри изпълняваха ролята на Drinkard Sisters. „ Почти като че ли беше предопределено, че в случай че си в това семейство, това ще направиш “, сподели тя.

2023 Kennedy Center Honors се излъчва по CBS на 27 декември и се излъчва по Paramount+.

Не пропускайте профилите на другите тазгодишни отличени, в това число Били Кристъл, Рене Флеминг, Бари Гиб и Куин Латифа, през цялата тази седмица в „ CBS Mornings “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР