Сред въпросите, които си задават хората от дълбока древност чак

...
Сред въпросите, които си задават хората от дълбока древност чак
Коментари Харесай

Какво ни чака след смъртта? Истински истории на хора, върнати към живота!

Сред въпросите, които си задават хората от дълбока античност чак до днешни дни, е този какво се случва след гибелта. Религиите имат своята версия по въпроса, науката е малко по- внимателна, само че има и трета страна, която даже споделя от персонален опит. 

Става въпрос за хора, които един път са оповестени за клинично мъртви, а по-късно са били върнати още веднъж към живота. Ето какво описват те в Reddit за конфликта си със гибелта от първо лице:

" Усеща се една топлота, всичко е черно. Не е студено или ужасно, а по-скоро умерено и уютно. Най-приятната сънливост, която съм имал. Е, не бързам отново да си дремна още веднъж, само че сигурно към този момент не ме е боязън от гибелта, както преди ".

Виж още: ТЕСТ: Провери знанията си по български език

" Бях жертва на ужасна злополука преди 7 година Бил съм мъртъв за малко време, поради загуба на кръв. Тогава усетих топлота, успокоение, никаква болежка. Изведнъж обаче ме съвсеха и болката се върна. По-късно лекарите ми обясниха, че съм бил мъртъв за 3 минути ".

" Синът ми беше дребен, удави се в басейн, беше мъртъв за значително време. После ми описа, че се е качвал по синя стълба, само че тъкмо преди последните стъпала съм пристигнала и съм го избавила. "

Виж още: ТЕСТ: Само същински кино запалянко ще се оправи с тези въпроси за БГ кино

" Когато бях на 19, пробвах да се самоубия. Починах на два пъти в болничното заведение след свръх доза. Помня, че внезапно се гмурнах в мемоари от живота си и ги виждах доста ясно. Спомних си неща, които се бяха случили доста от дълго време, когато съм била бебе. После, когато описах на майка ми за тези изплували мемоари, тя удостовери, че такива неща са се случили ".

" Оцелях след злополука, макар че бях мъртъв за няколко минути. Спомням си, че видях един прелестен селски път, по който вървях. Беше слънчево, красиво, безшумно, усещах се ужасно. Изведнъж се разсъниха и всичко ме болеше. Но възприятието е като че ли спиш - няма болежка, а единствено топлота и успокоение ".  

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР