Сред вандалите, изпотрошили офиса на централата на ВМРО в София,

...
Сред вандалите, изпотрошили офиса на централата на ВМРО в София,
Коментари Харесай

Каракачанов: Политически лидер на партия беше сред вандалите, изпотрошили офиса ни

" Сред вандалите, изпотрошили офиса на централата на Вътрешна македонска революционна организация в София, беше и водач на политическа партия ", съобщи в предаването " Тази неделя " по БТВ министърът на защитата на България Красимир Каракачанов, без да показва имена. Той уточни, че на видеокадрите, оповестени в обществените мрежи, се " вижда доста ясно, че една навалица от 50 - 60 - 70 души, някои от които очевидно нетрезви, идват пред самата врата и я блъскат ". Каракачанов изясни, че е подал сигнал на 112, незабавно откакто е получил информация от защитата за протичащото се.
" Освен охранителите там е бил и Ангел Двамбазки. Удряло се е по вратата, след което е строшен и прозорецът. Когато някой желае да нахлуе в дома Ви и няма кой да ви отбрани се защитавате сами. Към момента са арестувани няколко индивида от полицията ", изясни военният министър. По думите му, пази собствеността на организацията, на която е заместник-председател. " Историческа процедура на Вътрешна македонска революционна организация е, когато ни създадат положително отвръщаме, когато ни обидят замълчаваме, само че когато ни атакуван отговаряме. И по кое време се случва това събитие - вечерта, преди България да отбрани позицията си, по отношение на Северна Македония ", съобщи Красимир Каракачанов. Той разяснява и ръководството на коронакризата.
 АБВ дава Ангел Джамбазки на прокурор за хулиганство(ВИДЕО) АБВ дава Ангел Джамбазки на прокурор за хулиганство(ВИДЕО)
В сигнал до прокуратурата Политическа партия АБВ упорства за снемане на евродепутатския имунитет на Ангел Джамбазки и подвеждането му под отговорност....
" Има нюанси на мнения по отношение на ограниченията против разпространяването на ковид измежду другите членове на ръководещата коалиция. По-голямата част считат, че не би трябвало да се стягат, а други са на мнение, че от здравна позиция е редно да бъдат по-сериозни. Военният министър уточни, че военачалник Венцислва Мутафчийски е измежду специалистите, които считат, че би трябвало да има по-строги ограничения. Затова той е въвел такива, във военните лечебни заведения и формированията в страната. И все още приетите в болница военнослужещи са 11 или 12, по думите на Каракачанов. Относно тематиката Северна Македония и Европейския съюз, той уточни Зоран Заев за " собствен другар ", защото бил е един от дребното политици, които " не са употребили груби и неприлични квалификации, по отношение на България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР