Сред учредителите на партията ще са сценаристите от Шоуто на

...
Сред учредителите на партията ще са сценаристите от Шоуто на
Коментари Харесай

Официално! Слави Трифонов Влиза В Политиката!

Сред учредителите на партията ще са сценаристите от „ Шоуто на Слави ”

Тошко Йорданов, Филип Станев и Ивайло Вълчев. Засега не е ясно дали на учредителното заседание няма да се появят и други лица, познати от предаването. Очаква се учредителното заседание да стартира в 14 ч. в „ Рейнбоу Плаза ” в София. На него не са поканени публицисти, отбелязва DarikNews.bg.

Кой би трябвало да се тормози от Слави Трифонов в политиката

„ Барометър България ”: Слави Трифонов е новият Бареков

В началото на август от екипа разгласиха учредителна декларация, съгласно която партията ще се споделя „ Няма такава страна ”. Все още обаче не е ясно дали Слави Трифонов ще резервира оповестеното в началото название, откакто то провокира спорни реакции.

Сред главните цели на партията,

разказани в учредителната декларация са: засилено присъединяване на жителите във вземането на решения посредством референдуми, промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна, понижаване на депутатите от 240 на 120, опция за отдалечено и електронно гласоподаване, както и въвеждането на наложително гласоподаване на избори и референдуми.

Партията предлага още директен избор от жителите на основния прокурор, на омбудсмана, както и на шефовете на регионалните дирекции и районните ръководства на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР