Сред тези, които подкрепят Путин, има много, които искат войната

...
Сред тези, които подкрепят Путин, има много, които искат войната
Коментари Харесай

Екатерина Дунцова: Сред тези, които подкрепят Путин, има много, които искат войната да приключи

Сред тези, които поддържат Путин, има доста, които желаят войната да завърши. Това сподели в особено изявление за Българска национална телевизия антивоенната активистка, която не бе позволена до президентските избори в Русия - Екатерина Дунцова. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12444
" Хората са доста изморени от протичащото се. Не е ясно по кое време всичко това ще свърши ", добави тя, като увери, че интензивно продължава напред с борбата си за свободна Русия.

" Русия на моите фантазии е страна, в която законите се съблюдават, само че те са човешки, за хората, а не срещу тях. Държава, която е в другарски връзки с всички, в която можеш да се чувстваш свободен ", посочи Дунцова.

" Не знам за какво хората постоянно си мислят, че някой би трябвало да го е решил някъде. Към политиката протягат ръка тези, които провеждат нещата не по този начин, както хората желаят ", акцентира тя. 

И изясни каква символизира името на партията ѝ - " Зора ". " Това е преходът от тъмнината към светлината. Носи позитивен заряд, без негативни оттенъци. Целта ни е основаването на районни щабове, първо ще се организира огромен Конгрес ", уточни Екатерина Дунцова. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР