Сред сняг и дъжд, слънце и вятър, първите три месеца

...
Сред сняг и дъжд, слънце и вятър, първите три месеца
Коментари Харесай

Късметлийски ден ли е 1-ви април?

Сред сняг и дъжд, слънце и вятър, първите три месеца от годината се изтърколиха по хълма на 2021. Ветропоказателят задава посоката на идващата смяна, само че може ли животът да е единствено поредност от проекти и периоди за преследване? И дали тези три месеца не са единствено загрявка за идното огромно " съревнование " на фантазиите? Това може би си е мислил и френският държател Луи XIV-ти, когато е предложил датата 1-ви април за начало на Новата година - концепцията му по никакъв начин не се харесала на френските жители и законът не бил признат. Но на идващият 1-ви Април, дворецът бил бомбардиран с пожелания за " Щастлива Нова Година ". Вечният зложелател на Франция също има забавна история, обвързвана с датата 1-ви април: на тази дата била планувана церемонията по " изкъпване на белите лъвове " - събитие, което британските джентълмени да посетят дружно със своите достолепни съпруги. Разбира се церемонията не се състояла, а шегата траяла да бъде обичайната за първият ден на месец Април.

В България също много обичаме радостният Ден на шегата, като особена горделивост той е за жителите на град Габрово, които се славят с несравнимите си възприятие за комизъм и спестовност. На тях е отдаден даже градския музей, чийто знак, както доста добре всички знаем, е котката с отрязана опашка, която бързо би трябвало да бъде прибрана, с цел да не " излетява " топлината през вратата на дома. И в случай че появяването на мустакатия домакински любим към момента ни обърква и не знаем дали това ще ни бъде на " шанс ", то една четирилистна детелина сигурно ще донесе усмивка и в най-трудния ден. За да намерете една сигурно, можете да се включите в промоционалната акция на програмата за лоялни клиенти на Българският Спортен Тотализатор " Детелината на шанса ". Тя стартира точно на 01.04.2021 и ще продължи до 1.05.2021. Благодарение на нея, всеки записал се в " ТОТО КЛУБ " може да натрупа своите бонус точки, а всеки 10 бонус точки носят спомагателни благоприятни условия за спечелването на 4 настолни компютъра и 4 награди по 2000 лева Повече за изискванията на акцията могат да бъдат открити - action.toto.bg.

Но шансът към този момент се усмихна на един щастливец от град Сопот, който преди няколко дни завоюва цялостния
джакпот от играта " Тото 2 - 6 от 49 " на Спортния тотализатор, разчитайки на един единствен фиш на стойност 4.70 лева Това го прави 115-ят български тото милионер, като 2021 познава и още двама - късметлиите от град София и град Пловдив. Това значи, че за първите три месеца от актуалната календарна година, Българският Спортен Тотализатор е бил повода трима българи да се снабдят с по този начин мечтания милионерски статус. Предстои да разберем дали и Април ще бъде толкоз обилно надъхан към участниците в числовите и моментните игри на Тотализатора - към днешна дата Джакпотът в играта 6/49 е 2 400 000 лева, облагите в 6/42 надвишават 670 000 , а премиите в Тото Джокер са към този момент близо 50 000 лева Българският Спортен Тотализатор предлага толкоз доста благоприятни условия, които елементарно да доведат до позитивна смяна във финансите Ви. И сме сигурни, че за разлика от британските джентълмени в предишното, вие няма да губите време в непотребни церемониалности, а ще извършите всичко допустимо да ги увеличите.

Защото Спорт Тото постоянно дава повече! Успех!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР