Сред работещите в Софийска градска прокуратура няма страх да се

...
Сред работещите в Софийска градска прокуратура няма страх да се
Коментари Харесай

Не ни е страх да работим по престъпления по високите етажи на властта, обяви ръководителят на софийската градска прокуратура

Сред работещите в Софийска градска прокуратура няма боязън да се работи по случаи против хора от висшите етажи на властта, сподели през днешния ден по Канал 3 ръководителят на звеното Емилия Русинова. В отговор на въпрос тя посочи, че не е имало прошка против никого, против който са получени сигнали или прокуратурата се самосезирала.

Емилия Русинова уточни, че за една година, откогато е отпред на СГП има към 30 каузи против лица с имунитет и министри. Тя изброи депутатите от " Воля " Веселин Марешки, Кръстина Таскова, Пламен Христев, някогашният регионален шеф на София Валентин Пенев, министрите от предходното държавно управление Петър Москов и Николай Ненчев и други.

В отговор на въпрос, Емилия Русинова уточни, че България не би трябвало да следва напълно модел за прокуратурата на друга страна. " Не би трябвало сляпо да следваме избран модел, а би трябвало да се употребяваме от всеки добре настоящ модел по света, от това, което е довело до положителни резултати ", добавя ръководителят на Софийската градска прокуратура.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР