Сред профилите нарушители има такива на експерти, учени и медицински

...
Сред профилите нарушители има такива на експерти, учени и медицински
Коментари Харесай

Китай блокира над 1000 акаунта в социалните мрежи на хора, които са несъгласни с ковид политиката

Сред профилите " извършители " има такива на специалисти, учени и медицински служащи

Китай е блокирал или закрил профилите в обществените мрежи на повече от 1000 критици на държавната политика по отношение на епидемията от КОВИД-19, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Популярната в Китай обществена платформа " Сина Уейбо " ( " Sina Weibo " ) заяви, че е разгледала 12 854 нарушавания, включително офанзиви против специалисти, учени и медицински служащи, и е издала краткотрайни или непрекъснати забрани на 1120 акаунта. Компанията " ще продължи да ускорява следствието и премахването на всички типове нелегално наличие и ще сътвори хармонична и другарска среда за множеството консуматори ", се споделя в изказване на " Сина Уейбо ".

Управляващата Комунистическа партия значително разчиташе на здравната общественост, с цел да оправдае строгите си ограничения за затваряне, карантина и всеобщи проби, от които съвсем ненадейно се отхвърли през предишния месец. Това докара до внезапно нарастване в броя на новите случаи, които подложиха на напън здравната система на страната. Комунистическата партия не позволява директна рецензия и постанова строги ограничавания на свободата на словото, отбелязва АП.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР