Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, Зелената сделка“, конституционна

...
Сред приоритетите на бъдещия формат са демографията, Зелената сделка“, конституционна
Коментари Харесай

ВМРО започна преговори за патриотично-консервативна коалиция, основана на база ценности и родолюбие

Сред целите на бъдещия формат са демографията, „ Зелената договорка “, конституционна промяна и отстояване на правилата за Европа на страните и нациите

На първата среща, инициирана от Вътрешна македонска революционна организация, участваха представители на КОД, НФСБ, Български съюз за директна народна власт, Общество за нова България. Още при започване на срещата съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов очерта главните рупори, които би трябвало да са водещи за един подобен патриотично-консервативен план, а точно ляво-либералният радикализъм, „ Зелената договорка “, която ощетява финансово българина, намаляването на бюджетните разноски, енергетика, основата на пазарен принцип, а не на геополитически ползи, повишение на раждаемостта и справяне с демографската злополука, лустрацията и конституционни промени.

Другият съпредседател и български представител в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки направи уточнението, че Вътрешна македонска революционна организация е възнамерявала тази форма на диалози още от есента на предходната година, само че това е станало невероятно поради конюнктурата в страната.

Всички присъстващи обаче бяха на мнение, че това обединяване, инициирано от Вътрешна македонска революционна организация, е нужно на страната и стартират диалози със структурите си за неговата реализация. Дали това ще стане допустимо за изборите на 2 октомври е въпрос на диалози и на механически параметри по договарянията на всички обединения, които не престават.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР