Сред основните цели са засилено участие на гражданите във вземането

...
Сред основните цели са засилено участие на гражданите във вземането
Коментари Харесай

Цяла България Чакаше Този Съдбовен Момент! Слави Трифонов Най-Накрая Го Направи!

Сред главните цели са засилено присъединяване на жителите във вземането на решения посредством референдуми, промяна на пропорционалната изборна система с мажоритарна, понижаване на депутатите от 240 на 120, опция за отдалечено електронно гласоподаване както и въвеждане на наложително гласоподаване на избори и референдуми.

В учредителната декларация на Инициативния комитет се предлага и директен избор от жителите на основния прокурор, на омбудсмана, както и на шефовете на регионалните дирекции и районни ръководства на Министерство на вътрешните работи. В документа е сложена и амбициозната задача за реформиране на публично опазване на здравето, на просветителната система и реализиране на административната промяна.

Все още не е ясно дали Слави Трифонов ще резервира оповестеното в началото название " Няма такава страна ", което провокира спорни реакции. Засега от екипа на към този момент бившето тв шоу не разясняват публично учредяването, което даже не е оповестено като медийно събитие. Противно на нормалната процедура, не са поканени и публицисти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР