Сред основните теми, които той засегна, са въпросите за имиграцията

...
Сред основните теми, които той засегна, са въпросите за имиграцията
Коментари Харесай

​Доналд Тръмп произнесе годишната си реч като президент на САЩ

Сред главните тематики, които той засегна, са въпросите за имиграцията и стопанската система на страната. Американският президент Доналд Тръмп прикани надълбоко разграничените републиканци и демократи да работят за постигането на компромис по въпросите за имиграцията и инфраструктурата в подтекста на една година, белязана от рецензии по отношение на ръководството на Тръмп.

Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: През последната година светът видя това, което ние постоянно сме знаели, че няма други на земята толкоз безстрашни и решителни като американците. Ако има планина, ще я изкачим. Ако има граница, ще я пресечем. Ако има предизвикателство, ще го преодолеем. Ако има опция, ще я използваме. Така че дано признаем, че положението на съюза е мощно, тъй като нашият народ е мощен и дружно градим мощна и горда Америка.
Икономиката е централна тематика в речта на Доналд Тръмп. Непосредствено преди нея, президентът на Съединени американски щати е подписал нова заповед, която афишира желанието му да остави отворен американския боен затвор в Гуантанамо.
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР