Сред номинациите за кмет на София от структурите на имаше

...
Сред номинациите за кмет на София от структурите на имаше
Коментари Харесай

Хекимян с първо интервю в БТВ, той: Структури на ГЕРБ бяха предложили други журналисти за кандидат за кмет

Сред номинациите за кмет на София от структурите на имаше и имена на други публицисти. Хората от партията виждат в нас персони, които могат да свършат работа за града. Познават проблемите на града и могат да работят за тях. Това съобщи претендентът за кмет на София, повдигнат от - Съюз на демократичните сили,.  

Той посочи, че не е станал партиен член на. 

БТВ постоянно е бил мой втори дом. Винаги съм работил със сърце и ясната мисъл, че не желая да има репутационна вреда. Това че има репутационна вреда го настояват избрани хора. Винаги съм работил, с цел да пазя положителното име на малкия екран. Колегите ме понзават до болежка. Аз съм с тях от заран до вечер. Те знаят, че не съм ги предал. Сигурен съм, разяснява Хекимян. 

За да се почувстваш вкъщи си би трябвало да те одобряват. За седмица и половина в тима за София видях хъс за победа и приемането ми измежду тях. Видяха, че ще имат бранител на техния труд, сподели още той. 

Аз не виждам съмение което да отхвърля от себе  си. В момента, в който одобрих кандидатурата връзките ми с БТВ завършиха много бързо. Кратък беше интервала, не е премислено нито седмици, нито месеци. Много малко време, в което трябваше да взема решение. Дадох си сметка, че желая да го направя, желая да работя за София. Има моменти, в които би трябвало да се поеме отговорност, когато залогът е огромен, залогът за София да не бъде спряна ръчната спирачка, да не се развива града. Има партии, които единствено преди година бяха задраскали инфраструктурни планове, свързани с метрото, свързани с водопровода и канализацията. Това са хора, които през днешния ден милеят и желаят да работят за нея, изясни Хекимян. 

Относно проблема " ремонт на ремонта ", той съобщи: С екипа зад мен ще работим сходни проблеми да бъдат избегнати. Със сигурност има недостатъци. Ако се вгледаме във всяка една плочка ще има нещо, което няма да ни хареса. Нека гледаме огромната картина. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР