Сред най-забавните е как се заключил в тоалетната на НДК

...
Сред най-забавните е как се заключил в тоалетната на НДК
Коментари Харесай

Трима спасяват Драго Чая от тоалетната на НДК

Сред най-забавните е по какъв начин се заключил в тоалетната на НДК и за малко да пропусне всеобщата женитба, която организирали от Столична община за влюбени от обществено слаба среда.

Случката от времето, в което кмет бе Стефан Софиянски. Драго трябвало да води събитието дружно с актрисата Силвия Лулчева, а куп звезди чакали своя ред да поздравят младоженците с песни.

„ Може би към половин час преди церемонията взех решение да отида до тоалетната. Затворих вратата и се оказа, че вратата е без ръкохватка и аз съм заключен”, призна Драго тези дни. Проблемът бил, че тоалетната е много отдалечена от мястото на събитието и колкото и да чукал на вратата, никой не го чувал. В един миг Драго почнал да губи вяра, изпаднал в суматоха и почнал да вика за помощ. За благополучие в същата тоалетна влезнал и човек от техническия личен състав. Само че той по този начин се стреснал от виковете, че вместо да помогне, се стреснал и хукнал да търси поддръжка. „ Трима мъже разрушиха вратата на тоалетната, с цел да мога да изляза след половин час чакане”, показа Драго Чая.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР