Сред намерените останки на падналия Миг-29 е бил открит биологичен

...
Сред намерените останки на падналия Миг-29 е бил открит биологичен
Коментари Харесай

Началникът на отбраната: Сред останките на МиГ-а е намерен биологичен материал

Сред откритите остатъци на падналия Миг-29 е бил открит биологичен материал, който е възложен за ДНК експертиза. Това сподели на брифинг във Варна началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, представен от Агенция „ Фокус “.

" Реакцията на военноморските сили е проведена и планувана в най-възможните къси периоди с включване на пътни кораби и вертолети от състава на авиобаза „ Чайка “. В резултат на подхванатите дейности 9 юни в 00:45 ч. се изгубва контакт, след което с настъпването на светлата част на денонощието и опцията да се организира образно наблюдаване през днешния ден са открити елементи от избавително съоръжение, парчета. Към 11.03 часа стартира събиране на останките. За страдание, би трябвало да потвърдя, че измежду откритите остатъци е открит биологичен материал, който е възложен за ДНК експертиза “, показа Ефтимов.

" Действията се насочват към намиране на черната кутия за самолета. Това е основен миг, с цел да могат да се проучват аргументите и да може да продължи плановата летателна активност на българската войска “, добави Ефтимов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР