Сред многото нишки, свързващи Rolls-Royce от миналото с Rolls-Royce от

...
Сред многото нишки, свързващи Rolls-Royce от миналото с Rolls-Royce от
Коментари Харесай

Първият е-Ролс: Вижте го

Сред многото влакна, свързващи Rolls-Royce от предишното с Rolls-Royce от електрическото бъдеще, една от най-важните е фактът, че първият сериен електромобил на компанията, Spectre, смекчава фокуса си надалеч от цифрите.

В свят на времена за ускоряване, странично сцепление и права за хвалене на оптималната скорост, да не приказваме за спецификациите за бързо зареждане и оценките на обсега, това може да отнеме малко промяна. Но може просто да намали кръвното налягане на алфа видовете.

Тази част не е нищо ново за марка, която от десетилетия назовава своите конски сили „ задоволителни “. Купувачите на първокласни артикули се доверяват на този световен пример за всички първокласни марки, с цел да обезпечат превъзходно преживяване при шофиране, до момента в който намират естетическо задоволство в личните си персонализирани творения, защото думата „ по поръчка “ се отнася за съвсем всичко останало, от варианти за обшивка до материали на кабината и доста повече.

Преминаването към електричество също не усложнява нещата. Както ръководителите на Rolls споделиха безчет пъти на показване и първа опция за шофиране през миналата седмица в калифорнийската винарска страна Напа, Spectre е първият Rolls и вторият EV. Да, това е от дълго време закъсняла смяна; Чарлз Стюарт Ролс вижда бъдещето на марката като електрическа още през 1900 година



Ако в действителност би трябвало да знаете тези цифри, ето ги. Spectre има 190-kw предни и 360-kw задни синхронни мотори, които реализират смесен връх от 584 к.с. и 664 lb-ft въртящ миг. Задният мотор може самичък да завърти целия този въртящ миг, до момента в който предният мотор може да способства до 524 lb-ft от него.



Батерията носи 120 kwh брутен потенциал, само че Spectre употребява 102 kwh от това като чист (използваем) потенциал. Добър е за бързо зареждане с непрекъснат ток във формат CCS при пикови 195 kw, което разрешава 10-80% зареждане за 34 минути. Този видимо непретенциозен потенциал - в свят на 200+ kwh електрически пикапи - носи рейтинг на EPA за пробег от 260 благи. Масивно 22-kw вградено зарядно устройство значи, че като се има поради настройката на равнище 2, която го поддържа, Spectre може да получи цялостно зареждане в личния си гараж за към пет часа и половина.



По отношение на шофирането и цялостното преживяване, Spectre е един от най-възхитително простите електрически автомобили на пазара (като изключим лъжливите врати). Но кой сподели, че елементарното е на ниска цена?



Подобно на трансцендентността, която бензиновите транспортни средства на Rolls реализират сами по себе си, Spectre ви води в ментално пространство, което ви разрешава да забравите за числата и просто да се насладите на прекарването.

Независимо дали сте толкоз щастливи да можете да си позволите Rolls-Royce или не, не е ли това животът?

Източник: motorauthority

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР