Сред многобройните зрители и критици на Като две капки вода

...
Сред многобройните зрители и критици на Като две капки вода
Коментари Харесай

Фолкзвездата Роксана скочи срещу журито на Капките

 Сред многочислените фенове и критици на " Като две капки вода " е фолкзвездата Роксана. Излъченият епизод на шоуто в понеделник жегна певицата, която е видяла неправда в оценките и мненията на журито след превъплъщението на Поли Генова в Софи Маринова.

" Ядоса ме държанието на журито. Хората би трябвало да са постоянно почтени. Ако от началото на човечеството хората бяха научени на почтеност, светът щеше да е различен. Журито са като родители там, а едни родители не би трябвало да споделят постоянно на децата си, че са номер едно. Няма значение кой е изпял песента на Софи, тя беше изпълнена неуместно. Когато Софи пя песента на Тита преди две години и ние феновете толкоз се забавлявахме, в това число и Тита, коментарът на Фънки беше, че е била нелепа. Аз одобрявам Поли, тя е същинска певица, само че трябваше да й се каже, че имитацията бе добра, само че не и пеенето. Ядоса ме това, че я похвалиха. Певица като нея може да пее Бионсе, Риана, Уитни Хюстън, само че не и Софи Маринова! Журито омаловажава дилемите на участниците от попфолк гилдията " - споделя мнението си пред Роксана.

Не единствено тя изрази сходна позиция. Зрители на предаването също разясняват, че Поли Генова е била прехвалена в шоуто и високите оценки не са били заслужени. Някои даже считат, че Генова е пародирала облика.

Роксана разяснява и абсурда сред Азис и Фънки. Преди три седмици ромският славей упрекна рокаджията в расизъм, откакто Фънки демонстративно излезе от залата, когато Рафи бе в облика на Азис. Според Роксана не расизъм стои зад действието на Фънки.

" Той се нахвърли върху облика на Рафи. Каза, че в неговата реплика не вижда Азис, и за мен това не беше съответна засегнатост към Васил, просто той не го разбра " - счита певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР