Сред конкуренция от 111 носителки на титли от цял свят,

...
Сред конкуренция от 111 носителки на титли от цял свят,
Коментари Харесай

Славянска красота и любопитна кауза: вижте коя е новата Мис Свят

Сред конкуренция от 111 носителки на трофеи от целия свят, Кристина Пишкова от Чехия бе коронясана за Мис Свят 2024 в събота. Международният конкурс тази година се организира в Мумбай, Индия.

Кристина Пишкова е 23-годишна студентка по право и модел, която плени всички с хубостта и интелекта си.
 Славянска хубост и любопитна идея: ето я новата Мис Свят  Славянска хубост и любопитна идея: ето я новата Мис Свят  Славянска хубост и любопитна идея: ето я новата Мис Свят  Славянска хубост и любопитна идея: ето я новата Мис Свят
Едва за повторно в близо 70-годишната история на състезанието купата печели представителка на Чехия, прецизираха в предаването „ На кафе “.

По време на предварителното съревнование на състезанието участничките премерват сили в региона на фитнеса, хубостта, гениите и общественото говорене. Така част от претендентките попадат в топ 40 и не престават да се борят за влиятелната корона.



В последна сметка от всички дами остават осем , които взеха присъединяване в класическия кръг с въпроси и отговори, засягайки тематики, обсъждани на последната среща на върха на Г-20.

Помолена да хвърли светлина върху въпрос, засягащ здравето на дамите, Кристина Пишкова приказва за премахването на стигмата и срама към менструацията, като изясни, че „ да си жена е подарък “ и че това не би трябвало да е тематика табу. Това ще бъде нейната съществена идея, до момента в който е настояща Мис Свят.



Освен влиятелната корона и самопризнание за хубостта си, Кристина печели и сериозна парична сума, с която да реализира идеите, с които обичайно се заема една Мис Свят.

Чехкинята Кристина има три подгласнички - Ясмина Зейтун от Ливан, Аче Абрахамс от Тринидад и Тобаго и Лесего Чомбо от Ботсвана.



„ Мис Свят “ е считан за най-стария интернационален конкурс за хубост, учреден за първи път в Обединеното кралство през 1951 година като „ бикини конкурс “. Може би две от най-известните победителки в историята му са от Индия: актрисите Айшвария Рай Бачан (Мис Свят 1994) и Приянка Чопра Джонас (Мис Свят 2000).

Кристина Пишкова поема купата от последната Мис Свят Каролина Белавска от Полша, която завоюва състезанието през март 2022 година Поради проблеми с графика през 2023 година състезанието Мис Свят не беше извършен.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР