Сред ключовите предимства на приложението са възможността за откриване на

...
Сред ключовите предимства на приложението са възможността за откриване на
Коментари Харесай

Мобилното приложение RaiMobile вече е налично в HUAWEI AppGallery

Сред основните преимущества на приложението са опцията за разкриване на сметка с дебитна карта без посещаване на офис, кандидатстване и асимилиране на потребителски заем и други.

Собственият онлайн магазин за приложения на Huawei – AppGallery, се обогатява с нови основни местни и световни приложения всеки ден. Новото попълнение в AppGallery e мобилното приложение на Райфайзенбанк - RaiMobile, с което можете да вършиме парични преводи за секунди, да управлявате елементарно картите си и да планирате разноските си.

Сред основните преимущества на приложението са опцията за разкриване на сметка с дебитна карта без посещаване на офис, кандидатстване и асимилиране на потребителски заем, заплащане на битови сметки, заявяване на кредитна карта или застраховка. С RaiMobile потребителите могат елементарно и бързо да правят превод към различен клиент на банката единствено посредством телефонен номер, без потребност от IBAN.

Услугата „ Анализи “ е най-новата и най-предпочитана функционалност за клиентите на банката. Тя разрешава обмисляне на разноските, на база разбор на заплащанията, тегленията и преводите в разнообразни категории. Потребителят може да задейства тази функционалност по избор, с цел да види какви са били месечните му разноски в супермаркета, за здраве и спорт, на бензиностанции, заплащане на сметки, вноски по заеми или друго.
Потребителите на RaiMobile могат да задействат безвъзмездни вести за постъпила сума, битови сметки, заеми и валутни курсове по фиксинг на Българска народна банка. Също по този начин, с помощта на приложението, те икономисват средства – таксите за преводи са доста по-ниски.

Един от основните цели на RaiMobile е бързата и сигурна отбрана на персоналните данни и парични средства. Потребителите влизат в приложението с биометрични данни или ПИН, без да се постанова всякога да изписват потребителско име и ключова дума. За по-голяма сигурност, клиентите имат алтернатива да изключват картите си през мобилното приложение и да ги включват по-късно.

Към края на 2020 година, всеки трети клиент на банката употребява интензивно RaiMobile. Всеки месец през приложението се вършат близо 280 хиляди преводи, като всяка минута клиентите на банката вършат приблизително по 7 заплащания през мобилното банкиране.

AppGallery е един от трите най-големи магазини за приложения в международен мащаб, като предлага огромно многообразие от световни и местни приложения в 18 категории, в това число навигация и превоз, вести, обществени медии и други Магазинът за приложения AppGallery е наличен допълнително от 170 страни и райони, с 530 милиона дейни консуматори месечно в международен мащаб.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР