Сред известните личности става все популярно да отглеждат децата си

...
Сред известните личности става все популярно да отглеждат децата си
Коментари Харесай

5 знаменитости, които избраха да отглеждат децата си джендър неутрално

Сред известните персони става все известно да отглеждат децата си в полово неутрална среда. Това ще рече, че в случай че дребното им момче желае да носи рокля, те му разрешават да го прави на мира, а в случай че дребното им момиченце желае да излезе на открито с костюм, те още веднъж няма да имат нищо срещу.

Тези звезди настояват, че по този метод не насаждат комплекси в децата си и не ги принуждават да бъдат нещо, с което не се асоциират. Те избират децата им да порастват надалеч от натиска да бъдат задоволително мъжествени или пък задоволително женствени.

 звезди Getty/Gulliver

Без подозрение, това е една спорна тематика и всеки би трябвало да реши самичък за себе си кой е най-хубавият метод за развъждане на личните му деца, само че през днешния ден ще ви срещнем с 5-те холивудски звезди, които избраха да отгледат децата си джендър неутрално и за какво.

Към листата с известните персони >>>

 анджелина джоли Getty/Gulliver

Още:
Звезди, които имат двойници… звезди Къде са те през днешния ден: Забравените звезди на Холивуд Известните също боледуват: 22 холивудски звезди и техните заболявания
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР