Сред интересите на България не е да е подгласничка за

...
Сред интересите на България не е да е подгласничка за
Коментари Харесай

Костадинов: Кабинетът се старае войната да почука на границата ни, но САЩ ще изпратят само картички

Сред ползите на България не е да е подгласничка за сърцето на Америка. Ако войната почука на нашата граница, както се пробва да направи кабинетът, от Съединени американски щати ще ви изпратят единствено видеокартички. Това съобщи в декларация от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Война има, във връзка уволнения като в реалити формат на Доналд Тръмп боен министър, война има и тези вдясно от мен вършат всичко по силите си ние да се намесим неканени ", разяснява Костадин Костадинов и добави, че я виждаме и я чуваме, само че не изпитваме войната на гърба си " към този момент ".

" Докато ние се упражняваме в сладкодумство, в този миг може да умират наши сънародници ", изясни водачът на " Възраждане ", сподели той.

По думите му министър председателят Кирил Петков е изискал оставката на Стефан Янев поради две думи в половин имитация.

" Тези думи американските президенти употребяват постоянно, когато нахлуват в доста страни по света, с цел да сеят народна власт с бомби ", отсече Костадинов.

" Г-н Петков, вие нямате министри. Тези, които заповядват на нашето държавно управление, няма да излязат от кабинетите си, тъй като не са буферна зона на спор. Ако войната почука на нашата граница, нещо, което кабинетът доста се старае, бутайки се при огромните, най-вече да ви пратя окуражаващи видеокартички, както направиха с клетия Зеленски ", означи водачът на " Възраждане ".

" Ако двама братя се бият, третият какво би трябвало да направи? Да ги сдобри или да даде оръжие на който счита за по-добър, попита Костадинов.

По думите му " даже майките в интернет са по-организирана конструкция от институциите на Министерски съвет ".

" Видно е, че не се справяте с поста министър-председател на България. Криете се зад Европейски Съюз и НАТО, ще има съд на историята ", безапелационен беше водачът на " Възраждане " и още веднъж изиска оставката на целия кабинет:

" България има свои ползи, които да пази, които може би от време на време са по-различни от тези на Европейски Съюз и на НАТО. Не е измежду нашите ползи България да е подгласничка за сърцето на Америка. Затова желаеме оставката на министерския съвет. Дайте си сметка, че вредите, дайте си оставката ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР