Сред хората, в открит разговор за просперитета на града и

...
Сред хората, в открит разговор за просперитета на града и
Коментари Харесай

Николай Шушков: Нуждаем се от нов кмет, който ще докаже, че мисия Благоевград е възможна

Сред хората, в открит диалог за просперитета на града и споделено схващане за потребността от смяна в община Благоевград – по този начин завърши предизборната си акция самостоятелният претендент за кмет Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 379
Той благодари на своите съграждани за поддръжката, а на Инициативния комитет, който го издига – за доверието и скъпите препоръки. 



„ Проведох стотици срещи с хората и затвърдих убеждението си, че се нуждаем от нов, деятелен и либерален кмет, който ще потвърди, че задача Благоевград е допустима! “, сподели Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение. 

Той прикани жителите в неделя да гласоподават интензивно. „ От през днешния ден до неделя ще чуете доста пъти, че няма смисъл, че всичко е платено и предрешено, че нищо няма да се промени! Но вие просто идете до урните и пуснете гласа си “, прикани Шушков. 



Създаване на устойчива стопанска система с добре платени работни места, вложения в благоустроена и приветлива градска среда, задържане на младите в града посредством благоприятни условия за професионално развиване и развлечения. Фокус върху построяването на Благоевград като съвременна културна, спортна и туристическа дестинация. Високо качество на образованието, опазването на здравето и обществените услуги.  Това са едни от главните цели на претендента за кмет Николай Шушков  Николай Шушков „ Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града “.   С това обръщение, който номер 74 в бюлетината. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР