Сред финансовите институции, които решиха да спрат сътрудничеството си със

...
Сред финансовите институции, които решиха да спрат сътрудничеството си със
Коментари Харесай

Турция предприема мерки в съответствие със санкциите срещу Русия

Сред финансовите институции, които взеха решение да спрат съдействието си със системата „ Мир ” е и най-голямата частна банка в Турция - İş Bank, заяви Reuters, базирайки се на известие от банката. В него се споделя, че финансовата институция не има намерение да поема опасности и да заобикаля използването на наказания и ще прави активността си „ в сходство с националните и интернационалните закони, правила и правила на комерсиална активност ".

По-късно РИА „ Новости ” заяви за същото решение на втора огромна турска банка, Deniz Bank. Очакванията са и други турски финансови институции да подхващат тази финансова политика, макар неотдавнашното изказване на съветският президент Владимир Путин, че платежната инфраструктура на съветските карти „ Мир ” в Турция ще се уголемява, с цел да улесни съветските туристи.

Западните страни стягат използването на санкционния режим, в това число с налагане на вторични наказания на институции и лица, които спомагат за заобикалянето му. Само преди дни Съединени американски щати и Европейски Съюз предизвестиха за това петте най-големи турски банки...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР