Сред българските актьори, които са се докоснали до едни от

...
Сред българските актьори, които са се докоснали до едни от
Коментари Харесай

Опасно докосване: Ненчо Балабанов, Алекс Раева и Нина Добрев плуват с акули, Мис България получи предложението си за брак под водата

Сред българските артисти, които са се докоснали до едни от най-опасните хищници в подводния свят – акулите, са Ненчо Балабанов, Алекс Раева и Нина Добрев.



Други родни звезди, които също са се гмуркали в дълбоките води и са се наслаждавали на хубостите им, са топкулинарят Ути Бъчваров, носителката на купата „ Мисис България “ Гергана Станчева и фолкпевицата Андреа.

Сърф

Актрисата Алекс Раева се гмурка в дълбоките води измежду акули, склон и други водни животинки. В момента певицата се намира на едно от най-посещаваните и екзотични места в света – Малдивите.

Тя показа редица фрагменти от красивите места, които не стопира да обикаля, както и няколко видеоклипа с панорама към океана от яхтата. Почитателите й не стопират да разясняват фотосите на актрисата и молят за още невероятни фрагменти. Самата тя от дълго време се влюби в това занятие. Освен че може да се гмурка на огромна дълбочина, изпълнителката е и сертифициран инструктор.

Меден месец

Актьорът Ненчо Балабанов, който прекара медения месец със брачната половинка си Катрин на Малдивите, също се срещна с един от най-опасните хищници – акулата. За благополучие комикът описа, че животното било от дребните и не се случило нищо рисково. Ненчо даже приел случката с подигравка.

„ Имаше един доста занимателен миг. Катрин доста се изплаши за мен да не ме изяде една акула. Докато бях във водата и плувах, се оказа, че около дребните рибки към мен се появи и една акула. И както Катрин мислеше да влиза във водата, доста умерено сподели: „ Любов, излез от водата постепенно “. Запази хладнокръвие, само че както беше спокойна, ми сподели – АКУЛА. Тя не беше доста огромна, само че беше на 1 метър от мен. От по-малките, само че въпреки всичко си е акула, която си се хранеше с рибките. Излязох за нейно успокоение, тъй като не мисля, че дребната акула може да бъде рискова, само че знае ли човек. Както сподели жена ми, по-добре да не я ядосваме. После се срещнахме и с огромна акула. Но в подводен ресторант. Докаран от Шри Ланка и потънал на 7 метра под водата. Отвсякъде си заобиколен от риби и вода. Там към този момент мина огромната акула около нас, само че зад стъклото “, разкри самият той.

Двамата подписаха брак през 2022 година След мощните страсти и радостни събития те прекараха време единствено двамата на едно от най-романтичните места. „ Открихме парадайса на земята. Беше доста зареждащо, магическо и красиво. Попаднахме на един необикновен остров на Малдивите. Такова място не бях виждал, беше доста сантиментално. Островът е изработен единствено за двойки. Беше населяван единствено от двойки, които си държаха ръцете, имаше хора на всякаква възраст “, описа младоженецът пред „ Телеграф “.

Страх

Миналата година холивудската актриса с български корени - Нина Добрев, се гмурна и плува с тигрови акули. Звездата от сериала „ Дневниците на вампира “ показа видео в профила си в Инстаграм, на което се виждат подводните й занимания с три тигрови акули. „ Ако ме следвате от известно време, знаете какъв брой доста обичам свободното гмуркане с акули. Преди се опасявах от тях, до момента в който не влязох във водата, с цел да се опитам да преодолея страха си. Тогава разбрах какъв брой незаинтересовани са те от хората. Била съм във водата с толкоз доста разнообразни типове акули. Моята фантазия беше да плавам съответно с тигрови акули, която най-сетне съумях да осъществя “, изясни брюнетката.

„ Рокси, която е 5-метрова тигрова акула, беше изключително отзивчива. Забележете, че не сме в клетка. Вижте и какъв брой спокойни са акулите. Те не плуват нападателно, нито се пробват да хапят или атакуват. Това е по този начин, тъй като те са миролюбиви, неразбрани същества. Представени са в медиите като жестоки убийци, само че те са тъкмо противоположното. Всъщност неотдавна имаше надпревари по ликвидиране на акули в Съединени американски щати - във Флорида, Алабама и така нататък Хората ловуват и брутално убиват тези красиви акули, които просто си живеят, както са основани. За какво? За спорт, парични награди и хвалби. Това ме отвращава. Толкова ми е тъжно да видя труповете им, изхвърлени на пясъка - ние, хората, сме жестоките убийци. Утре в Алабама има още едно родео за ликвидиране на акули, като на прицел е огромната акула чук, която е сериозно заплашен тип. Как може това да е законно? На това би трябвало да се постави край в този момент! И огромните компании и корпорации би трябвало да спрат да спонсорират тези ужасни събития. Ние се нуждаем от океана, тъй като той създава 70% от кислорода, който дишаме “, акцентира с оскърбление Добрев в обявата си.

Пръстен

Носителката на купата „ Мисис България Европа “ Гергана Станчева получила предлагането си за брак под водата, когато била единствено на 19 години, и то 2 месеца откакто се среща със брачна половинка си. Предложението било доста сантиментално и изненадващо: „ Заминахме на отмора в Гърция, той се гмурка, научи ме и мен. Плувахме с шнорхел, а в действителност пръстена ми го сподели, до момента в който се гмуркахме, беше заровен в пясъка под водата. Той разбута дъното и оттова се появи пръстен. Нагълтах се с вода, от неспокойствие единствено повтарях „ Не. Не “. Той ми отговори в Гърция сме, тук „ не “ е „ да “. След 8 месеца направихме женитба ”, описа Гергана.

Риф

Фенка на гмуркането се оказа и попфолк изпълнителката Андреа. Преди няколко години тя показа редица видеоклипове, в които сподели хубостите на подводния свят край Египет. Блондинката съумя да се гмурне измежду кораловите рифове на Червено море.

„ Всяко предизвикателство в живота ме съблазнява. Обожавам приключенията и това, че съумях да се науча да се гмуркам и да схвана какво усещат всички водолази там долу, на метри от живота, с който сме привикнали. Там е безшумно и умерено, като че ли времето е спряло! Няма ги клюките, няма ги жълтите медии, интригите и всички неща, от които на човек му е писнало да се сблъсква и да приема за естествени! Водата постоянно е била моя пристрастеност! Още от дребна под вода се усещах най-добре. А в този момент, когато за пръв път съумях да се гмурна на 20 метра дълбочина, разбрах, че природата е освен велика мощ, само че ти дава от своето великолепие, дава ти от свободата да бъдеш който си поискаш “, разказа прекарването си изпълнителката.

Звездният кулинар Ути Бъчваров неотдавна се гмурна в Големия бариерен риф. „ Успях да стигна и до Големия бариерен риф, който е едно от чудесата на света. Въпреки че доста приказки се изписаха за това, че той е мъртъв, че умира заради хиляди аргументи. Може би една от аргументите е замърсяването на водите, другата е покачването на температурата на водите. Коралите са доста чувствителни в тези направления. Но аз мога да кажа, че видях доста красиви корали, доста подводен свят. Успях да отида и на лов на риба и беше с значителен триумф. След това приготвихме и опекохме рибата и я изядохме. Така че съм удовлетворен от Големия бариерен риф “, показа самият той пред „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР