Сред арестуваните има и румънски гражданин.По случая е образувано досъдебно

...
Сред арестуваните има и румънски гражданин.По случая е образувано досъдебно
Коментари Харесай

При специализирана акция са задържали 17 мъже за незаконна сеч

Сред задържаните има и румънски жител.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи -Видин.

След продължителна оперативна работа по откриване и документиране на закононарушения, осъществявани в горския фонд, видинските чиновници на реда са задържали групата от 17 мъже на възраст от 18 до 60 години. С полицейска мярка за период до 24 часа в ареста са приведени 10 поданици на с. Арчар, четирима от с. Септемврийци, гражданин на с. Доктор Йосифово, гражданин на гр. Лом и румънски жител.  

Полицейските дейности били подхванати на 28 април в землището на с. Мали Дреновец. Там, на черен път, криминалисти открили три товарни автомобила с дърва без документи, доказващи законния им генезис.

Оперативна група е направила оглед на местопроизшествието, по случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение.

В изискванията на необходимост проверяващите подхванали претърсвания на частни адреси и коли, употребени от лицата, за които са събрани данни за съпричастност към противозаконна сеч. Иззети били транспортни билети, документи, парични суми, мобилни телефони, принтери и други движимости и предмети, имащи отношение към следствието. Продължава работата по доказване и документиране на незаконната активност на арестуваните.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР