Сред акцентите, които винаги ще помним от ерата на Gucci

...
Сред акцентите, които винаги ще помним от ерата на Gucci
Коментари Харесай

Защо всички говорят за обувките на Хари Стайлс?

Сред акцентите, които постоянно ще помним от ерата на Gucci на Алесандро Микеле, сигурно са емблематичните маратонки Gazelle, носени от звезди като Брад Пит, Киара Ферани и Хари Стайлс, несъмнено.

Оставайки на върха на трендовете, обувките от сбирката Adidas x Gucci се трансфораха в must have и за хитовия английски реализатор. И в случай че от една страна нямаме самообладание да разберем какви ще са идващите стилови избори на Хари след сбогуването с Алесандро Микеле, въпреки това е ясно, че Стайлс няма никакво желание да се разделя с обичаните си маратонки.

За концерта си в Пърт, Австралия, той заложи на тъмнозелен чифт. Но най-странното е, че даже отпи неустановена напитка от тях.

 За концерта си в Пърт, Австралия, той заложи на тъмнозелен чифт. Но най-странното е, че даже отпи неустановена напитка от тях.

Adidas x Gucci на Хари Стайлс се трансфораха в същински шлагер

Само няколко дни преди церемонията по връчването на премиите Грами за 2023 година, където изпълнителят получи най-желаната премия за най-хубав албум на годината, Хари отлетя за Австралия. Поводът още веднъж бе неговият Love On Tour.

В края на концерта си, той бе топло подканен от публиката да отпразнува локална традиция, известна като “humble shoey ”, която се състои в пиянство от обувка.

„ Това е една от най-отвратителните обичаи, за които съм чувал “, възкликна Стайлс. Въпреки това, без да трепне, той събу обичаните си маратонки, изпълни вътрешността на обувката с транспарантна течност и отпи.

„ Чувствам се като друг човек “, сподели артистът. Не е известно дали това е била просто елементарна вода или пък алкохолна напитка.

Родният град на Хари Стайлс се трансформира в туристическа атракция

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР