Сред 56-те участници имаше и представители от Лесковец, Перник, Плевен,

...
Сред 56-те участници имаше и представители от Лесковец, Перник, Плевен,
Коментари Харесай

Рисунки от Румъния участват в конкурса „Зимна приказка“ в Караманово

Сред 56-те участници имаше и представители от Лесковец, Перник, Плевен, Свищов и Върбица

Деца от прилежаща Румъния се включиха в състезанието за рисунка „ Зимна приказка “.

Онлайн проявата беше проведена от НЧ „ Светлина “ в Караманово.

На електронната поща на читалището дойдоха творбите на 56 участника. Сред дребните художници, пресъздали хубостта на най-студения годишен сезон, имаше представители от Лесковец, Перник, Плевен, Свищов и Върбица. Най-активни обаче се оказаха девойките и момчетата от локалното учебно заведение. Всички до един, без изключение, се включиха в самодейността да нарисуват зимата. „ В изискванията на усложнена епидемиологична конюнктура успяхме да ангажираме вниманието на децата. С помощта на разнообразни техники дребните палавници показаха своето връзки към зимата. Рисунките ще бъдат оповестени на интернет страницата на читалището “, показа секретарят на читалищното настоятелство Петя Герасимова.

Журито се оказа единомислещо в сложното си решение, че най-хубавите рисунки са на Петя Атанасова, Натали Каралашева и Стефани Николова. И тримата са възпитаници от ОУ „ Христо Ботев “ в Ценово. Всички участници с изключение на грамоти ще получат и дарове, които да подтикват в допълнение креативните им благоприятни условия.

Организаторите на състезанието са безапелационни, че всеки годишен сезон към този момент ще се характеризира с сходна демонстрация.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР