Сред 20-те жертви трагичния инцидент с лимузина в Ню Йорк

...
Сред 20-те жертви трагичния инцидент с лимузина в Ню Йорк
Коментари Харесай

Трагедията с кървавата сватба в САЩ се оказа по-голяма от очакваното

Сред 20-те жертви трагичния случай с лимузина в Ню Йорк са четири сестри, техните съпрузи - преди малко оженили се фамилии, оставящи дребни деца. Всички те починаха по време на женитба в най-смъртоносния пътен случай в Съединени американски щати от 2009 година насам, оповестява „ Пийпъл “.
 

Както Блиц съобщи, 20 души починаха при отблъскващ случай, в който лимузина със сватбари катастрофира в щата Ню Йорк.  Два автомобила са взели участие в злополуката, станала малко преди 14:00 часа локално време на кръстовище. Местните управляващи обявиха, че лимузината е слизала с огромна скорост от хълм и се забила в минувачи пред известен магазин в Шохари.
 
Сестрите – Ейми Стийнбърг, Абигейл Джаксън, Мери Дайсън и Алисън Кинг, и съпрузите на три от тях – Аксел Стийнбърг, Адам Джаксън и Роб Дайсън, са измежду починалите. Починал е и братът на Аксел – Рич Стийнбърг. Той имал 10-годишна щерка и 14-годишен доведен наследник и брачна половинка, които за благополучие не били в колата.
 
Ейми и Аксел наели съдбовната лимузина по-рано и за 30-ия рожден ден на Ейми. Те се оженили едвам на 30 юни.

  Друго семейство, което не оживяло от злополуката, са Абигейл и Адам. Те имат наследник на 4 години и дъщеричка на 16 месеца.

 

Полицията на Ню Йорк удостовери, че 18 от жертвите са се возели в лимузината, в това число и водачът. Другите двама починали са пешеходци, които се намирали наоколо и били пометени от колата..
 
Братът на четирите починали сестри – Том Найт, описа пред „ Ню Йорк поуст “, че те били доста близки. „ Бяха четиримата мускетари. Само ние останахме. Бяхме 7 – 5 сестри и 2 братя “.
 
Още една от починалите – Ерин МакГоуан, била също неотдавна омъжена. Тя сключила брак с Шейн МакГоуан на 8 юни. Неин братовчед – Патрик Кушинг, също откри гибелта си в трагичния случай.

Превод и редакция: Блиц 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР