Сречко Катанец е помогнал на Левски за трансфера на Ребин

...
Сречко Катанец е помогнал на Левски за трансфера на Ребин
Коментари Харесай

Сречко Катанец е помогнал за трансфера на Ребин Сулака в Левски

Сречко Катанец е оказал помощ на Левски за прехвърлянето на Ребин Сулака, оповестява " Тема Спорт ".

Словенският експерт е селекционер на националния тим на Ирак. В дните преди договорката Катанец е убедил 28-годишния защитник да одобри офертата на сините. Сречко е доста непосредствен с треньора на Левски Славиша Стоянович, който държеше да има иракчанина в редиците си.

Двамата се познават чудесно. Те са работили дружно в националния тим на ОАЕ - от 2009 до септември 2011 година. Тогава Катанец е старши, а Славиша му е асистент.

Сречко е обяснил на Сулака, че отива при добър треньор и няма да съжалява, в случай че одобри предлагането на отбора от " Герена ". В последните дни Ребин бе на лагер с националния отбор на Ирак. Той бе титуляр в контролата против ОАЕ, която се игра във вторник в Дубай. Двубоят приключи 0:0, а новото попълнение на " сините " остана на терена 90 минути.

Сулака ще се причисли към Левски напряко на лагера в Хърватска, който стартира от през днешния ден. Там сините ще ги чака още един нов - локалният вратар Звонимир Микулич, който за последно бе част от молдовския Шериф Тираспол. С двамата обаче зимната селекция не завършва.

Тепърва те ще подсилят халфовата и нападателните линии. Наред с това в състава би трябвало да бъдат взети един или двама бекове. Това е желанието на Славиша Стоянович. Изходящи прехвърляния също ще има.

От " Герена " се надяват да продадат нападателя Найджъл Робърта и крилото Насиру Мохамед.
 Левски потегли към Хърватия с група от 25 футболисти
Левски потегли към Хърватия с група от 25 футболисти

Там тимът ще се събере с треньора Славиша Стоянович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР