Сребрист, лъскав, покрит с блестящи светодиоди и естетически футуристичен, най-новото

...
Сребрист, лъскав, покрит с блестящи светодиоди и естетически футуристичен, най-новото
Коментари Харесай

Този EV център на Mercedes-Benz ще зареди колата ви за минути, но вие ще искате да останете за по-дълго

Сребрист, бляскав, затрупан с блестящи светодиоди и естетически футуристичен, най-новото показване на Mercedes не е красиво ново SUV или седан, само че ослепителен хъб за зареждане на електрически транспортни средства в централата на Mercedes-Benz USA в Санди Спрингс, Джорджия.

Хъбът, който се зарежда от последно потомство зарядни устройства ChargePoint, може да се употребява от водачи на всяка марка транспортно средство и предлага скорости на зареждане до 400kW – като тази цифра е настроена да се усили до 500kW, когато технологията настигне.

В момента някои от най-бързо зареждащите се транспортни средства на земята могат да одобряват единствено скорости от до 350kW, до момента в който коли като Hyundai Ioniq 5 могат да ръководят 10-80 % зареждане за 18 минути. Lucid Air може да ръководи същото зареждане единствено за 15 минути с помощта на своята електрическа архитектура, оценена на над 900 V – спрямо настоящия промишлен стандарт за ултра-бързо зареждане от 800 V.

Офертата на Merc от 400 до 500 kW може да вижте транспортни средства изцяло заредени за под 10 минути, незабавно щом електрическата архитектура и технологията на батериите наваксат.

Бързите прекъсвания в бокса са едно нещо, само че Mercedes-Benz също сътвори леговище за тези притежатели на EV, които може би не може да зарежда за времето, належащо за изтриване на шоколадово блокче и потребление на оборудванията. „ Charging Lounge “ е оборудван с комфортни места за сядане, както и автомати за продажба, безалкохолни питиета и тоалетни.

Освен това има едно място за зареждане, най-близо до салона за зареждане, проектирано особено за транспортни средства, налични за хора с увреждания, както и едно непокрито място за зареждане, което е предопределено за електрически ванове или електрически автомобили с ремаркета с дължина до 26 фута.

Това е мъдро нещо и немската марка споделя, че ще употребява 100 на цент зелено електричество от възобновима сила за зареждане на точките за зареждане, като слънчеви панели, ситуирани на покрива на зоната за зареждане, оказват помощ за зареждането на осветлението и обезпечават електричество за удобствата, намиращи се вътре.

Това не е едно -изключено, защото Mercedes споделя, че възнамерява да построи над 2500 точки за зареждане на най-малко 400 станции в Северна Америка до края на годината на цена от над 1 милиард $.

Можем също да чакаме с цел да видите разгръщането на проекта на други пазари, с повече от 2000 хъба за зареждане в международен мащаб и над 10 000 точки за зареждане в Съединени американски щати, Европа и Китай, планувани до края на 2030 година

Още преимущества за Mercs

Както споменахме по-рано, зарядният център на Mercedes-Benz EV – и бъдещите уеб сайтове – са налични за потребление от всяка марка EV, само че притежателите на немски камшици с трилъчева звезда получават изключителни преимущества.

Те включват неща като автоматизираното авансово запазване на точки за зареждане при потребление на информационно-развлекателната система MBUX на избрани модели EQ. Освен това приложението Mercedes me Charge е настроено да форсира целия развой, защото процесът на зареждане стартира, приключва и се заплаща автоматизирано, когато приложението е конфигурирано в автомобила.

За да подслади договорката, Mercedes -Benz също по този начин предлага гратис зареждане в личните си станции за зареждане за транспортни средства модел 2024 EQ в Съединени американски щати. Настоящите транспортни средства Mercedes-Benz EQ могат да бъдат зареждани гратис за шест месеца на същите места.

Може също да харесате

BMW подхожда на Mercedes-Benz с голяма надстройка за самостоятелно шофиране за серия 7

Собствениците на Mercedes-Benz към този момент могат да заплащат за гориво със датчик за пръстови отпечатъци в колата

Mercedes-Benz се причислява към революцията в електрическите камиони с стартирането на пазара на eActros 600

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР