Сребърният медалист в Първа лига ЦСКА ще представи отбора си

...
Сребърният медалист в Първа лига ЦСКА ще представи отбора си
Коментари Харесай

ЦСКА ще представи отбора за новия сезон на 7 юли срещу "Царско село"

Сребърният медалист в Първа лига ЦСКА ще показа тима си за новия сезон на 7 юли. Тогава алените ще изиграят контрола с втородивизионния " Царско село " на стадион " Българска войска ". Мачът стартира в 16.00 ч., а представянето ще е директно преди този момент.

За срещата ще бъде отворен единствено бранш " А ". При по-голям интерес към контролата ще бъдат пускани почитатели и в бранш " Г ", оповестиха домакините на формалния си уебсайт.

Това ще бъде последната инспекция за ЦСКА преди старта на евротурнирите. Червените ще играят с латвийския " Рига " в първия прелиминарен кръг на Лига Европа. Първата среща е в София на 12 юли, а реваншът в Рига е седмицата по-късно.

До момента ЦСКА притегли петима нови играчи - вратаря Данте Стипица, бранителите Борис Секулич и Стивън Перейра, полузащитника Жанио Бикел Фигейредо да Силва и крилото Жорже Фернандо Барбоса Интима.

Червените съумяха да привлекат за непрекъснато и Енрике Рафаел, който предишния сезон игра чартърен на " Българска войска " от " Атлетико минейро ". От отбора обявиха, че желаят да привлекат и един нападател. Сред спряганите за трансфер в ЦСКА е българският национал Андрей Гълъбинов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР