Сребърният медалист от Игри на волята“ – Филип, вече е

...
Сребърният медалист от Игри на волята“ – Филип, вече е
Коментари Харесай

Риалити герои казаха “Да“ на половинките си 


Сребърният медалист от „ Игри на волята “ – Филип, към този момент е с халка на ръката. Инженерът, който е любим на хиляди дами, сподели „ да “ на красивата си половинка Маринела. Церемонията се състоя в София.

На сватбата участват и двама от най-близките другари на Фифо от „ Игри на волята “ – Димитър Лефтеров и Чакалов. Филип и избраницата му са дружно от години. Именно дамата до него му оказва помощ да преодолее най-големия му персонален неуспех – загубата във финала на „ Игри на волята “. „ Стъпката да основа семейство е изцяло естествена, имам човек до себе си “, неотдавна призна мачото.

Филип сигурно ще помни 9 септември и с друго с изключение на със сватбата си. В събота бе излъчен ексклузивен епизод на „ Игри на волята “, от който стана ясно, че мачото е първият участник в „ Ол старс “ сезона – фантазия на Фифо за реванш в игрите.

Както „ България Днес “ първи писа, през тази година ще има борби сред някогашни участници и претенденти за идващия сезон. Ако прочут на феновете състезател победи, влиза в звездния каст. При състояние, че кандидатът победи, той си подсигурява място за идващия сезон. Е, Филип нямаше по какъв начин да не се изфука пред всичките си посетители и на голям екран, в разгара на сватбата си, пуска шоуто, което го направи прочут. А всички впериха взор в жестоката борба.

В същото време спечелилият от последния сезон на „ Хелс китчън “ Станислав Иванов врътна морска женитба с дългогодишната си половинка Божидара, откакто двойката се сгоди предишното лято в Италия. „ Едно голямо благополучие! Обичам ви! “, написа 29-годишният кулинар под фотосите на празника край морето в Обзор.

Освен предстоящото впечатляващо меню Станислав не разочарова и с наличието на звездни посетители. Щурата готвачка Божана Кацарова разгласява най-емоционалните мигове от сватбата, като след крокодилските сълзи Божи качи и какво се случва зад кулисите на шефската женитба. „ Смисъл, дайте малко газ “, пошегува се Кацарова от кухнята на блестящото събитие. Приятелите му от „ Хелс китчън “ Иван Димитров, Емануел Июджи и Васил Кацаров, спечелилият от сезон 4 Реджеп Бадев, както и самият началник Виктор Ангелов зарадваха булката и младоженеца, написа България Днес.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР