Сребърна вода се приготвя просто: в чаша с преварена вода

...
Сребърна вода се приготвя просто: в чаша с преварена вода
Коментари Харесай

Най-ефективните маски за красота и кожа без бръчки

Сребърна вода се подготвя просто: в чаша с преварена вода поставете сребърен предмет – кръстче, лъжичка, медальон. Оставете за една нощ и на сутринта „ лосионът “ ви е подготвен


Два-три пъти седмично вечер поставяйте на лицето подхранваща маска.

Ако имате суха и сензитивна кожа, смесете сметана, мед и ситно настъргани зеленчуци и плодове (краставици, ябълки, моркови, банани). Разбъркайте до еднородна маса сместа и нанесете на два-три пласта върху лицето. Оставете да работи 20 минути. Свалете с влажна салфетка и изплакнете с минерална вода.

При естествена и мазна кожа авансово обтрийте лицето с парче лимон. След като сокът засъхне, нанесете подхранваща маска от примес от накиснати в прясно мляко овесени ядки и настърган недопечен картоф. Маската се нанася на компактен пласт, като се изключи зоната към очите и веждите, и се оставя за 30 – 40 мин.

Кожата на главата изисква специфични грижи. Два пъти седмично намазвайте косите с кашица, приготвена от яйчен жълтък, лъжичка мед и коняк. Втрийте в корените, поставете шапка за душ или полиетиленов плик, а върху него – хавлиена забрадка. Оставете маската за към час. След това намокрете косата с топла вода, масажирайте и изплакнете С билкова запарка. За сухи и чупливи коси са подобаващи корени от блатен аир, за естествени – лайка или липа с прибавен лимонен сок, а за мазни – коприва. Не използвайте сешоар.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР