Сребърна лисица Джон Бон Джоуви изглеждаше елегантен, когато пристигна за

...
Сребърна лисица Джон Бон Джоуви изглеждаше елегантен, когато пристигна за
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви, 62, се присъединява към колегите си от групата за премиерата в Обединеното кралство на новия сериал на Disney+, разказващ за 40-годишната история на групата - след като потвърди, че дъщеря му ще се жени

Сребърна лисица Джон Бон Джоуви изглеждаше грациозен, когато дойде за премиерата в Обединеното кралство на новите документални сериали на Disney+, разказващи за 40-годишната история на групата му в Лондон в сряда

Джон се причисли на аления килим от сътрудниците си от групата, клавириста Дейвид Браян и барабанистът Тико Торес, като липсваше басиста Хю Макдоналд. блестяща кариера.

По-рано в сряда Джон потвърди, че щерка му Стефани Бонджови ще се омъжи, откакто загатна за сватбата по-рано тази година, като извърши сватбена ария.

Стефани, на 30 години, не се показваше през последните години и нито тя, нито татко й, на 62 години, са разкрили обществено името на годеника си.

Преди два месеца Джон загатна, че Стефани е тръгнала по пътеката, когато показа, че е написал ария за нея, наречена Kiss The Bride.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР