Среащата на ООН за климата, известна като COP25, ще се

...
Среащата на ООН за климата, известна като COP25, ще се
Коментари Харесай

Испания ще е домакин на климатичната среща, от която се отказа Чили

Среащата на Организация на обединените нации за климата, известна като COP25, ще се състои в Испания, откакто Чили се отхвърли от нея. Това удостовери самата Организация на обединените народи за форума, който следва сред 2 и 13 декември.

Латиноамериканската страна се отхвърли от събитието, откакто президентът Себастиан Пиниера разгласи, че след нестихващи митинги Сантяго няма по какъв начин да одобри срещата, както и още един интернационален конгрес. Очакваше се Мадрид да получи семейството, откакто през вчерашния ден насочи такова предложение.

Въпреки признатото предложение на премиера Педро Санчес Чили ще остане формалният ръководител на COP25 и ще координира договарянията на делегатите на съвсем 200 страни, които ще участват. Близо 25 хиляди души ще се включат в събитието.

В. " Ел паис " отбелязва, че това е първата климатична среща, на която е хазаин Испания. Досега е имало 25 такива от 1995 година насам, а нормално организацията на идната стартира откакто свърши актуалната, година преди началото.

Въпреки извънредно късите периоди партиите в Мадрид показаха поддръжка. Опозицията приветства събитието, въпреки че водачът на Народната партия Пабло Касадо попита за какво Санчес счита, че може да подсигурява сигурността на сходен, конгрес, когато не може да го направи " даже за футболна среща сред " Барселона " и " (Реал) Мадрид ", и дава уроци на света ", с цел да " дойдат тук интернационалните срещи от други страни, които минават през същото принуждение, от което страда Барселона. "

Касадо има поради от време на време белязаните от принуждение демонстрации на сепаратистите, поради които този месец бе анулиран мачът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР