Сравнението определено не е в полза на бившия й, шушукат

...
Сравнението определено не е в полза на бившия й, шушукат
Коментари Харесай

Размерът няма значение: Алекс унищожи Даниел, истината боли

Сравнението несъмнено не е в интерес на някогашния й, шушукат из нета

Алекс Богданска се разведе, претърпява тежко този интервал и това решение в живота си, само че по всичко наподобява, че продължава самоуверено напред. И, несъмнено, не й липсват ухажори.

 Откакто е без Дани Петканов в живота си, моделката не крие, че е затрупвана от внимание и великодушни дарове. А следващото удостоверение се появи неотдавна в профила й в обществените мрежи.

Снимката с 1001 рози, които Богданска получи в Гърция, също бързо обиколи общественото пространство. Този път обаче, изненадата е много по-щедра, въпреки и опакована в дребна кутийка. Размерът в тази ситуация няма значение, тъй като дребната кутийка е сложена върху бляскав червен автомобил.

Какво тъкмо желае да каже или пък да покаже Алекс Богданска с тези фотоси, занапред ще излиза наяве. Но евентуално на Дани Петканов от дълго време би трябвало да му е станало ясно, че по към този момент някогашната му възлюбена и майка на детето му въздишат много мъже. Засега тя не е дала зелена светлина на никого от тях, само че кой знае - в даден миг нечия непримиримост може и да бъде възнаградена, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР