Сравнение на живота на батерията показва, че базовият модел Galaxy

...
Сравнение на живота на батерията показва, че базовият модел Galaxy
Коментари Харесай

Сравнение: Животът на батерията на Samsung Galaxy S24 е много по-дълъг от този на iPhone 15

Сравнение на живота на батерията демонстрира, че базовият модел Galaxy S24 от най-новата серия флагмани на Samsung е много дълъг. Смартфонът не просто предлага огромен скок в живота на батерията по отношение на своя предходник. Той даже изпреварва директните си съперници от Apple. В тези проби iPhone 15 Pro и базовият iPhone 15 „ умряха “ няколко часа преди Samsung Galaxy S24.

Galaxy S24 Ultra е безспорната звезда на серията Galaxy S24, с помощта на комбинацията от извънредни функционалности с изкуствен интелект, които не се оферират в никое друго устройство.

Колегите от Tom’s Guide подложиха смарт телефоните Galaxy S24 на идентични проби за устойчивост на батерията. Смартфонът сърфира в интернет посредством клетъчна връзка (5G) при 150 нита бляскавост на екрана, до момента в който се изтощи. Подобно на тест за устойчивост на батерията, който включва възпроизвеждане на видео, този тест може да не е задоволително добър, с цел да възпроизведе смесеното потребление. Но това е справедлив тест, в случай че всички устройства се третират по един и същи метод.

Батерията на Galaxy S24 с потенциал 4000 mAh устоя 13 часа и 28 минути. Това е с 3 часа и 1 минута повече от Galaxy S23 (с 4000 mAh батерия).

Резултати от тестванията за устойчивост на батерията на Galaxy S24 спрямо други смарт телефони

iPhone 15 Pro и iPhone 15 разполагат с по-малки акумулатори, надлежно с 3274 mAh и 3349 mAh. Те устояха надлежно 10 часа и 53 минути и 11 часа и 5 минути в същия тест. Последният е директният съперник на Galaxy S24. Сравнението с iPhone 15 Pro е целесъобразно, защото той има същия размер на батерията като iPhone 15. И двата смарт телефона разполагат с 6,1-инчови екрани.

Това е необикновен резултат за Samsung и огромно усъвършенстване на живота на батерията в съпоставяне със серията Galaxy S23. Ако не се интересувате от операционните системи и не сте лоялни към никоя марка, само че търсите огромен живот на батерията от нов флагмански смарт телефон, Galaxy S24 може да е верният избор.

Ще отбележим същото предизвестие, което загатват и от Tom’s Guide. Тестът за живота на батерията обгръща версията на смарт телефона със Snapdragon 8 Gen 3. Не може да се каже по какъв начин би се справил моделът с Exynos 2400, продаван на интернационалните пазари в сходен тест.

За благополучие Galaxy S24 Ultra ще се предлага с чип Snapdragon 8 Gen 3 на всички места. От Tom’s Guide откриха, че той устоя 16 часа и 45 минути в общоприетия си тест.

Това е с повече от 4 часа повече, в сравнение с при Galaxy S23 Ultra. Той устоя повече и от iPhone 15 Pro Max, който се изключи след 14 часа и 2 минути. iPhone 15 Plus може да е по-добро съпоставяне за живота на батерията, само че той не е тъкмо пряк съперник на Galaxy S24 Ultra.

Всичко това още повече затвърждава концепцията, че животът на батерията на Galaxy S24 е необикновен.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР