Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП. По-долу е

...
Срамно изявление на групата на ГЕРБ в ЕП. По-долу е
Коментари Харесай

Журналист: Групата на ГЕРБ в ЕП излъга в изявлението си

Срамно изказване на групата на ГЕРБ в Екологичен потенциал. По-долу е изказването, със заглавие „ В Европейския парламент осъдиха потреблението на бесилки, ковчези и чували за трупове от митингите в България “, а ето каква е истината.
Истината е, че, Ана Джумалиева, която е ръководител на Комисията за отбрана от дискриминирането, която е изтъкнала, че е доста обезпокоена от използването на език на омразата, от повдигането на бесилки пред дома на Бойко Борисов и пред Народното събрание.
 Радан Кънев: Кризата на българското правораздаване към този момент е тематика на целия Европейски съюз Радан Кънев: Кризата на българското правораздаване към този момент е тематика на целия Европейски съюз
Европейският парламент е тромава институция. Да се чака бърза реакция от него е нереалистично. Но напъните ни европейските институци...
Евродепутатите дали отговор, че са изумени, че тя в действителност не се тревожи за правата на протестиращите, а е тръгнала да пази държавното управление , което разполага с принадлежности да се отбрани, до момента в който протестиращите и натискът над тях остават незабелязани от КЗД, в обществената мрежа фейсбук. 
които са обект на многочислени нападки и обиди.
Изявлението на групата на ГЕРБ е подправена вест. Да представяш личните си безпомощни опорки като мнение на Европейския парламент е тотално безсрамие, това е засегнатост за интелекта и ни злепоставя като страна, тъй като единствено идиоти могат да се заловен на такава имитация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР