Срамно е Делян Пеевски да бъде моралния стожер, срамно е

...
Срамно е Делян Пеевски да бъде моралния стожер, срамно е
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: В парламента убиват евроатлантизма

Срамно е Делян Пеевски да бъде моралния стожер , срамно е да бъде деен участник в конституционните промени и законодателството, срамно е да назовава премиера " дребосъче ", а още по-срамно е неговото отношение към изпълнителната власт.

Така Димитър Стоянов, някогашен боен министър в служебното държавно управление, отговори на ръководителя на ПГ на Движение за права и свободи и реакцията му на наложеното от президента несъгласие върху решението да дарим 100 БТР, държани на склад над 30 години, на Украйна.

Заради фасадата на евроатлантизма, българските политици не помниха проблемите на българските жители, бедността, инфлацията, бедствията и проблемите на границата, е мнението на съветника на президента.

Сегашните евроатлантици убиват евроатлантизма с изявите си в Народното събрание , уточни Димитър Стоянов.
 Пеевски скочи на Радев за БТР-ите
Пеевски скочи на Радев за БТР-ите

Народно събрание би трябвало още тази седмциа да преодолее ветото на президента

Той отбрани изцяло ветото на президента , като съпостави причините, че тези БТР-и не са употребявани 30 години, с бомбоубежищата: Да ги закрием ли, откакто не са употребявани толкоз време?

Кога тъкмо е открита " отпадналата нужда ", Димитър Стоянов не уточни, само че това сигурно не е станало по време на служебното държавно управление. Бившият боен министър увери обаче, че това не е станало в Министерство на защитата, когато той го е управлявал. Стоянов прикани да се питат депутатите о т ГЕРБ, измежду които има трима някогашни вътрешни министри и изброи имената им.

Също по този начин и на аргумента, че техниката е остаряла, Стоянов съобщи, че българската войска по този начин или другояче пази границата с техника на повече от 40 години.

А като мотив, че БТР-те могат да бъдат употребявани по време на бедствия , Стоянов уточни фрагментите по малкия екран от последното такова с МТ-ЛБ .

Димитър Стоянов уточни и че Министерство на вътрешните работи има ангажимент да поддържа техниката, с която разполага, в положително положение, като военновременните задания на Министерство на вътрешните работи не са отменяни.
 Тагарев не вижда учредения във ветото на Радев за БТР-ите за Украйна Обновена
Тагарев не вижда учредения във ветото на Радев за БТР-ите за Украйна

Ресорната военна комисия в последна сметка отхвърли ветото на президента

Димитър Стоянов отбрани решението за само че уточни, че още при подписването на контракта процедурата е нарушена, а и решението на Министерски съвет за превеждане на първия транш би трябвало да се вземе след излизането на указа. В предизвестието за тези процедури Стоянов не уточни непосредствено, че президентът има намерение на наложи несъгласие и на това.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР