Срамно е членка на НАТО да държи за заложник две

...
Срамно е членка на НАТО да държи за заложник две
Коментари Харесай

Еди Рама: Вие сте позор! Срамно от НАТО да държи за заложник две други страни членки

Срамно е членка на НАТО да държи за пленник две други страни от НАТО. Така министър председателят на Албания Еди Рама разяснява пред Българска национална телевизия протичащото се в България по проблема с европейската интеграция на Северна Македония и Албания.

" Вие сте безпорядък, цялостен безпорядък. Вие сте срам. Срамно е членка на НАТО да държи за пленник две други страни от НАТО, до момента в който в задния двор на Европа се води гореща война. И, несъмнено, не е прелестно да виждаме по какъв начин 26 други страни показват плашещо изтощение ".

" Предпочитам да нямам упования за положителни вести, тъй като както споделих и през вчерашния ден, имаше прочут оптимизъм, само че ето ни тук - нов ден в Европа, само че не и в България ", съобщи Рама.

Албания и Северна Македония се движат в пакет към Европейски Съюз и българското несъгласие върху преговорната рамка на Скопие блокира и двете страни.

В Брюксел в четвъртък се организира среща на върха сред Европейски Съюз и Западните Балкани, само че българският парламент не стигна до решение и министър председателят Кирил Петков удостовери, че няма смяна в позицията ни.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР