Срамна кампания и срамна победа в София, коментира колегата ѝ

...
Срамна кампания и срамна победа в София, коментира колегата ѝ
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: ПП трябва да си посипят главата с пепел заради Терзиев

Срамна акция и срамна победа в София, разяснява сътрудника ѝ Росен Стоянов

Екипът на Ваня Григорова би трябвало да намерения дали ще апелира резултата в София. „ Големият въпрос е – освен разликата е дребна - гласовете са мизерно малко. Аз не бих се кичила с господин Терзиев, в случай че съм от Политическа партия. Те би трябвало да си посипят с пепел главата поради този претендент “, разяснява пред бТВ политологът Татяна Буруджиева.

Според нея огромната победа Политическа партия е Варна, тъй като единствено там те са победили ГЕРБ.

„ Само там те действително победиха, в Благоевград също е дребна разликата, във Варна е огромното превръщане. Пазарджик също е въплъщение на това, с което Политическа партия пристигнаха на политическата сцена – всички да ги последват, с цел да създадат смяна. А те какво направиха – пристигнаха, накараха се на всички, че са идиоти и в този момент не могат да се гордеят със личния си претендент “, изясни тя.

„ Срамна акция и срамна победа в София. Предполагаше се, че би трябвало да има акция. В американската процедура тирада се приготвя и за победа и за загуба надалеч преди финалния резултат “, разяснява политологът Росен Стоянов.

Според него от Политическа партия „ трябваше да излязат и да приказват, а не с една усмивка и репортрите да са в неведение. Неумемние да се комуникира с медиите и от там с гласоподавателите “, добави той.

Буруджиева съобщи, че по принцип не се интересува от родословното дърво на някого, само че когато единият родител се е занимавал с доноси е съсипвал цели ориси.

„ Когато работиш в звено с хора, които пишат доноси това значи метод на образование. Може да минаваш по главите на хората. Как се издигхаш и псотогаш нещата. След като ти си подобен на какво да научиш детето си “, попита тя по проблема със фамилията на Васил Терзиев. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР