Срамна и зловеща тайна за извънбрачен секс, насилие и мистериозна

...
Срамна и зловеща тайна за извънбрачен секс, насилие и мистериозна
Коментари Харесай

Ексклузивно в kliuki.bg! Новият ерген е незаконен син на Младен Мутафчийски от последната му любовница.

Срамна и злокобна загадка за извънбрачен секс, принуждение и мистериозна гибел крият продуцентите на “Ергенът ”. Русолявият симпатяга, който ще си избира младоженка в третия сезон, не бил “честен млад бизнесмен ”, както написа във визитката му, а издънка на олигархично-номенклатурна фамилия, издадоха наши източници от кухнята на риалитито.

Александър Младенов е противозаконен наследник на починалия предприемач Младен Мутафчийски, настояват осведомени с родословното дърво на новата звезда. Младокът бил плод на една от множеството извънбрачни връзки на богаташа, който дълго време отказвал да признае тайното си отроче. Клюкари описват, че той даже се съмнявал в бащинството и бил правил няколко ДНК-теста в швейцарски лаборатории. Въпреки неоспоримите доказателства, че Александър му е наследник, олигархът не давал на него и майка му да припарят до парцелите и бизнесите му. Детето пък наричал “копеле ” и в припадък на вулгарна гняв крещял, че такива като него бил направил под път и над път.

За родителката на третия ерген не се знае съвсем нищо, само че някогашни чиновници на починалия баровец шушукат, че тя е една от многото златотърсачки, назначени на служба “секретарка ” в хотелиерската империя. Безименната госпожа нямала достойнството да се подреди измежду формалните му любовници и била употребена единствено за бързо разтоварване на напрежението в работния кабинет на Мутафчийски. Хитрушата прихванала от него по допустимо най-баналния метод, до момента в който предприемачът бил на градус.

След раждането си Александър и майка му били настанени в апартамент на Мутафчийски и получавали четири цифрена прехрана, която по никакъв начин не била задоволителна с цел да покрие образованието и ежедневните им разходи. Грозни клюки носят, че в действителност това не било прехрана в същинския смисъл на думата, а елементарна секретарска заплата, която идвала от бюджета на холдинга, вместо от джоба на дъртия блудник.

Въпреки грозното начало, Младен Мутафчийски въпреки всичко склонил да припознае Александър, когато младежът тръгнал в гимназията. Ако имаме вяра на източниците си, това станало месеци преди олигархът да издъхне при мистериозни условия. Майката на ергенът пък била до Мутафчийски в последните му мигове в болничното заведение и малко преди да се спомине той я заклел да направи от дребния Сашко заслужен мъж.

След кончината хубавецът получил и част от наследството на тайния си татко, с което развъртял собствен бизнес. Въпреки това, той и до през днешния ден отхвърля да признае, че е рожба на Мутафчийски и предпочитал самичък да построи име, вместо да употребява на готово богаташката фамилия.

Въпреки, че нашата медия първа разкрива пикантната загадка, в интернет към този момент се появиха злоради намеци за произхода на третия ерген. Зевзеци от фейсбук даже се бъзикат, че той е идеална кандидатура на кмет на София, защото бил от същото номенклатурно свърталище като десния претендент Васил Терзиев. Дали в новия сезон на риалитито Александър ще потвърди, че е заслужен правоприемник на могъщия Мутафчийски, следва да забележим. А дотогава ще продължим да вадим още скелети и мръсни чаршафи от дрешника на предаването.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР