СРАМЕН“ – Scholar казва на родителите, че образованието в Харвард

...
СРАМЕН“ – Scholar казва на родителите, че образованието в Харвард
Коментари Харесай

Scholar предупреждава родителите след оставката на гей, Bellows каза, че идентификацията на гласоподавателя „се корени“ в расизма и още водещи заглавия


„ СРАМЕН “ – Scholar споделя на родителите, че образованието в Харвард не „ си коства “ за техните деца след оставката на президента.

„ ПОТИСНАНЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛЯ “ – демократите от Мейн, които не разрешиха на Тръмп да гласоподава, споделиха, че законите за идентификация на гласоподавателите „ се коренят в превъзходството на бялата раса “.

ПРЕКРАЩАНЕ – Спешните отделения в Тексас не са обвързани от насоките на админа на Байдън за незабавни аборти, правила на федералния съд.

„ ДЖОН ДОУ “ – „ Големи имена “ съгласно известията ще бъдат разкрити, когато бъдат оповестени правосъдни документи, свързани с Епщайн.

ШОКОВА СДЕЛКА ЗА ПРИЗНАВАНЕ НА ВИНА – Жена научава ориста си в несполучлив отблъскващ скрит план за наемно ликвидиране против брачна половинка на стойност 2 милиона $.

 

 

ПОЛИТИКА

„ НЕ Е СЛОЖНО “ – Сенатор Сандърс приканва Съединени американски щати да прекратят финансирането на „ аморалното “ на израелския министър председател Нетаняху война в Близкия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР