Срам, срам, срам! Това повтарят съседи на Петко Караилиев-Чеченеца в

...
Срам, срам, срам! Това повтарят съседи на Петко Караилиев-Чеченеца в
Коментари Харесай

Съседи на Чеченеца: Работа не е подхванал, брат му е тихо и добро момче

Срам, позор, позор! Това повтарят съседи на Петко Караилиев-Чеченеца в пловдивския квартал " Прослав ". По думите им 38-годишният мъж работа не е хванал като хората.

" Беше надзирател по едно време в автосалони, само че от ден до пладне ", описа съсед, чиято къща е тъкмо да тази на майката на Чеченеца.

Макар брат му Димитър Караилиев да твърди, че от 15 години не поддържали контакт, съседи споделят, че живеят на един и същи адрес. А и в системата ГРАО Чеченеца се води на улица " Мир " 39 в " Прослав ". На същото място е регистриран и брат му Димитър Караилиев, който  е заместник-кмет от ГЕРБ на пловдивския регион " Западен ". Часове наред той не вдигаше телефона си, само че откакто " 24 часа " откри роднинската им връзка, управникът излезе с позиция, в която се разграничава от биологичния си брат. 

" Той не може да дава отговор за дейностите на пълнолетния си брат ", единомислещи са комшиите. От думите им се схваща, че нямат въобще положително мнение за Петко.

" Такива са му приятелите. И той като тях. Постъпката им не е за коментиране. Толкова е грозно това, което направиха с момчето ", засегнат е комшия. 85-годишната Йорданка Герджикова, която дели една ограда с къщата на Караилиеви, споделя, че през живота си не е виждала подобен смут, какъвто се е разиграл в пловдивския мол с болното момче.

Майката на Чеченеца работела в пощата в " Прослав ". " Виж, Митко е безшумно и положително момче. Поне по този начин наподобява ", разказва брата на Чеченеца Йорданка. Други комшии описват, че Петко от дете бил ящен и не можели да го озаптят на масата. " Един ден стаж няма ", безапелационни са те.

В къщата на ул. " Мир " живее и дядото на зам.-кмета и на Чеченеца Димитър. Сградата е на два етажа, а по двора сноват котки, от които съседите са пропищели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР