Срам ме е да кажа какви глупости разглеждаме и дебатираме

...
Срам ме е да кажа какви глупости разглеждаме и дебатираме
Коментари Харесай

Огнян Герджиков: Срам ме е да кажа с какви глупости се занимаваме в Консултативния съвет

Срам ме е да кажа какви нелепости преглеждаме и дебатираме в Консултативния съвет. В някои закони са записани такива неща, които не се схващат. Това зяви някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков, който сега е ръководител на Консултативния съвет по законодателство към Народното събрание.

„ Министър Николай Петров Николай Петров е министър на опазването на здравето. Роден e на 29 август... към профила се почувства афектиран. Не трябваше да се стига до оставка. Той е доста първокласен админ и доктор. Някои са търсили цаката на министър Петров. Познавам го като един честен доктор, аз самия одобрих мъчително неговата оставка “, съобщи Герджиков във връзка оставката на здравния министър Николай Петров.

„ Не се уважа професионалиста и специалиста, ние сме изключително племе, тези с дипломите не са експерти “, сподели професорът.

„ Главният прокурор не е удовлетворен от огромна част от персоналния състав на прокуратурата. Но не той назначава прокурорите “, показа още шефът на Консултативния съвет.

„ Хубаво е, че има проверяваща публицистика, с цел да извади на показ корупцията по градовете “, приключи Огнян Герджиков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР