Срам и позор за вас, излезте, извинете се за това,

...
Срам и позор за вас, излезте, извинете се за това,
Коментари Харесай

ДБ яли торта с нарязания Паметник на Съветската армия, БСП иска оставките на политическите канибали

Срам и срам за вас, излезте, извинете се за това, което сте създали. Лудостта ви няма край, възмути се Георги Свиленски от трибуната на Народно събрание

Българска социалистическа партия използваха опцията в декларация от парламентарната естрада да изразят гнева си от метода, по който представители на " Да, България ", ДСБ и " Спаси София " означават коледните празници, гарнирайки празненството със скандални торти, отдадени на бутането на Паметника на Съветската войска. И даже украсени с отрязани детски глави - по думите на Георги Свиленски.

" Мислех, че с противозаконното рязане на паметника час по час ще завърши лудостта и дивотията на ръководещите. Явно няма да завърши с рязането на МОЧА, с коледните тържества, а ще продължи напред ", съобщи зам.-председателят на депутатите от Българска социалистическа партия. И размаха фотоси от въпросните тържества, обръщайки се към водачите на (не)коалицията и Бойко Борисов, с цел да види какво поддържат, написа 24chasa.bg.

" Ето торта с отрязана глава на българско дете, това припомня ли ви нещо? Войник, крайник -  тези хора от " Да, България " по този начин се забавляват, по този начин честват Коледа, това е най-успешният им акт през годината ", разгневи се Свиленски на първата фотография.

" Тази торта е привет за унищожителите на МОЧА " - по този начин написа. Това сте самите вие, част от болшинството, което поддържа тези хора - " Да, България ", тези хора желаят да ръководят София. Питам кой изяде главата на това българско дете, кой посмя? Вие сте позор и срам за България, за българската политика, за тези, които са били нощес и са се забавлявали ", ядоса се Свиленски на Демократична България. Мислех че не е истина и е монтаж, само че сътрудници ми го потвърдиха, добави още той. На един от фрагментите пък се вижда и Борис Бонев от " Спаси София ", който ПП-ДБ упорстваха да оглави Столичния общински съвет.

" На друго празненство на ДСБ, друга демократка удовлетворена реже главата на боеца. Така честват Демократи за мощна България своята едногодишна работа през годината. Това им доставя наслаждение, нравствен мир, успокоение за изпълнен дълг. Не ви ли е позор господин Атанасов? ", обърна се той към ръководителя на ДСБ Атанас Атанасов, който е и народен представител.

" Срам и срам за вас, излезте, извинете се за това, което сте създали. Лудостта ви няма край. Ако не се вземат ограничения и не бъдат изхвърлени от политиката, ще стигнем и до по-лоши неща. Трябва да сложим завършек на това безвластие, на този позор. Вие сте новите варвари на България ", добави още Свиленски.

По-късно, в коридорите, Свиленски отхвърли да каже кои народни представители са яли скандалните торти.

" Всички политици, които са били и на двете фашистки мероприятия - незабавна оставка от всички обществени длъжности. Ако бяхме в естествена страна, щеше да има всеизвестен скандал. Те отрязаха главите на демокрацията, режат главата и на нацията, защото я противопoставят ", съобщи Иван Ченчев. И назова сътрудниците си политически канибали. Атанас Зафиров пък съобщи, че всички, яли от тортата и били на тези празненства на Демократична България, би трябвало да излязат от политиката, тъй като през днешния ден режат глави на торти, а на следващия ден щели да почнат и същински глави. Според Свиленски са фашисти и варвари.

" Тези хора ръководят България, Борисов им спомага, в този момент желаят и София да ръководят ", ядосан заключи депутатът от Българска социалистическа партия.

Почти по същото време самостоятелният народен представител Радостин Василев пусна фотоси на торти от празненството на десните, а в групи на социалистите фрагменти от празненството се въртят още от нощес.

Задоволство от пикантната торта посредством фейсбук пост изрази Емил Джасим, който до 2021 година беше част от управлението на Демократична България.

" Тази торта, както открих, върви отлично с чай от русофилски сълзи ", написа той. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР