Срам и позор, Баце, срам и позор. Утре и от

...
Срам и позор, Баце, срам и позор. Утре и от
Коментари Харесай

Емил Василев изригна невиждано срещу Борисов: Срам и позор, Баце, срам и позор. Жалко, че не съм снайперист…

Срам и срам, Баце, позор и срам. Утре и от дядо Вазов ще се отречете, че в младостта си е писал разкази за жителите на еврейския квартал в София. Тотално проваляне на цялата ни долнопробна политическа класа. Срам ме е, че съм от една националност с тебе, Баце. Жалко, че не съм снайперист. Така изригна против Бойко Борисов юристът и някогашен народен представител от листата на РЗК Емил Василев. Поводът за гнева му е наричането от Борисов на инж. Иван Иванов, някогашен кмет на София, фашист и антисемит, и оповестяването му против самодейността на софияници да му бъде повдигнат монумент.

SafeNews разгласява поста му във Facebook без редакторска интервенция:

Бойко Борисов стигна дъното през днешния ден, безспорното дъно, което не може да изрови даже най-енергичният нерез в напиканата си миризлива кочина.

Нарочи инж. Иван Иванов, именития кмет на София, за фашист и антисемит. И се разгласи против самодейността на признателните софияници да му се издигне монумент, като заслужил българин и софиянец.

За да го потупат по шопарестия тил от прокомунистическото, проруско еврейско лоби в България. Същото това лоби, което само не напусна България след основаването на еврейската страна, тъй като комунистите ги бяха назначили на доходоносни постове в Българска комунистическа партия. Благодарение на тази гнусна антибългарска прокомунистическа агитация за фашисти и антисемити бяха оповестени десетки и стотици почтени българи, имали неприятния шанс да живеят през първата половина на ужасния 20-ти век. Век, белязан от две балкански и две международни войни, както и от две национални произшествия и загуба на 50% от националните територии и население.

Всеки в интервала 2019-1944 година, който е заемал някаква служба в армията, полицията и администрацията на България, който се е афиширал като антикомунист и родолюбец, бе обявяван от комунистическата агитация след 1944 година за фашист и антисемит.

Поне 20 000 души бяха избити, а пожалените и техните деца останаха без бъдеще. Стигна се до там, че към този момент се оспорват даже заслугите на Царя и на Светата ни православна черква при спасяването на българските евреи от Холокоста.

Срам и срам, Баце, позор и срам. Утре и от дядо Вазов ще се отречете, че в младостта си е писал разкази за жителите на еврейския квартал в София.

Тотално проваляне на цялата ни долнопробна политическа класа. Срам ме е, че съм от една националност с тебе, Баце. Жалко, че не съм снайперист. Не се плаши, няма да те умъртвявам, просто няма задоволително мощни думи да изразя какъв брой те ненавиждам.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

 

Свидетели сме на последни предсмъртни спазми на страната. Това декларира в собствен по-ранен пост Емил Василев.

В  него той визира обстоятелството за ареста на шефката на организация „ Митници “ Петя Банкова „ тъй като разкрила контрабанден канал за кокаин, посредством който една партия щяла да си финансира предизборната акция “.

„ Доживяхме и това да чуем и забележим по медиите. Най-простите и корумпирани момчета-бивши бухалкаджии ръководят БГ към този момент 15 години и няма мощ, която да ги в профил. Стиснете зъби, краят е близо. След две национални произшествия преди 100 години и изгубени 50% територии България някак си оцеля и съумя да мине въпреки и полуумряла даже през комунизма. Е, към този момент избавление няма. Всичко свърши. Лошото е, че нямаме сухопътна граница с нито една читава западна страна, с цел да ни направи „ аншлус “ и да ни избави от самите нас “, прибавя Василев.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР