Срам е за Продължаваме промяната“ (ПП) и Демократична България“ (ДБ)

...
Срам е за Продължаваме промяната“ (ПП) и Демократична България“ (ДБ)
Коментари Харесай

Борисов се срамувал от ПП, защото „Дани Митов е от тях“

„ Срам е за „ Продължаваме промяната “ (ПП) и „ Демократична България “ (ДБ) - Дани Митов е от тях. И когато пристигна в ГЕРБ, пристигна, с цел да може да бъде мост сред партиите “. Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов изрази огорчението си от позицията на досегашните си сътрудници в сглобката срещупредложението на служебния министър председател Димитър Главчев да размени външния министър със зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов.

Въпреки това Борисов съобщи, че не се интересува кой ще е отпред на МВнРв служебното държавно управление.

„ Каквото желаят да вършат и Главчев, и Радев(б.р. - президентът) “, заключи той.

По мотив, Борисов съобщи:

„ Аз помня ярките политически лица в кабинетите на президента Радев – Весела Лечева, Явор Гечев, Янаки Стоилов, Крум Зарков – цялото Българска социалистическа партия се изсипваше в неговото служебно държавно управление “.

Лидерът на ГЕРБ акцентира и, че от служебните кабинети водят началото си няколко политически обединения „ Продължаваме промяната “ и партията на Стефан Янев – „ Български напредък “.

Борисов още веднъж повтори, че при възможна конституционна рецесия отговорност ще носят тези, които са създали измененията в главния закон- Христо Иванов и Делян Пеевски.

Промените в главния закон бяха признати от 49-ото Народно заседание в края на м.г. с поддръжката на ПП-ДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ-СДС.

„ И тогава всички бяха дружно, доста се уважаваха и обичаха и по през целия ден работеха дружно “, съобщи Борисов.

После добави:

„ И ние носим отговорност за тази Конституция. Не виждам по какъв начин повече ще поддържа нещо, препоръчано от Политическа партия и Демократична България... Провал в правосъдната промяна, неуспех в Конституцията, неуспех във всички договаряния за служебно държавно управление. Провал във всичко, аз не знам с какво могат да се похвалят. “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР