Сръбското крило Душан Тадич бе една от основните причини за

...
Сръбското крило Душан Тадич бе една от основните причини за
Коментари Харесай

Тадич смени Уил Григ в култов рефрен

Сръбското крило Душан Тадич бе една от главните аргументи за фантастичното показване на Аякс през сезона. Тимът от Амстердам завоюва дубъл в Холандия, а в евротурнирите остана на крачка от героизъм и класиране на край в Шампионската лига. Бившият футболист на Саутхамптън изпраща акцията с 38 гола и 24 асистенции във всички шампионати.

Феновете на амстердамския гранд явно са повече от удовлетворени от представянето на Тадич и по време на празненствата за купата го възпяха в паметен рефрен, добил известност около присъединяване на Северна Ирландия на Евро 2016. Тогава във повсеместен любим се трансформира Уил Григ, който не записа нито минута на шампионата на континента, само че ентусиастите не спираха да пеят ‘Will Grigg’s on fire, your defense is terrified’ по мелодията на песента на Gala - Freed from desire.

Сега обаче в основен воин се трансформира точно сърбинът, който сътвори танцово шоу за съотборниците си и за ултрасите, които отвърнаха с мощнот ‘Tadic’s on fire, your defense is terrified’.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР