Сръбският Войводина 021 е последният съперник на Монтана 2003 в

...
Сръбският Войводина 021 е последният съперник на Монтана 2003 в
Коментари Харесай

Монтана 2003 срещу Войводина в спор за бронза в Адриатическата лига

Сръбският Войводина 021 е последният противник на Монтана 2003 в Адриатическата лига през този сезон. Двата отбора изгубиха полуфиналните си срещи в Подгорица и ще се изправят един против различен в мача за бронза.

Старши треньорът на Монтана 2003 Николай Господинов разяснява з

" Отворихме доста неприятно мача. Имахме задача да направляваме първите минути, тъй като знаехме, че залата ще бъде цялостна и те ще бъдат доста нападателни. Не можахме да свършим това. Дадохме им доста лесни кошове още веднъж от наши неточности. Имаме 18 точки от неточности и ето я разликата. Играхме неприятно един на един персонална отбрана. Това ни принуди по-късно да играем малко зона. Върнахме се с нея в мача, свалихме до 6 и още веднъж с няколко лесни неточности им дадохме кошове. Играхме обичайно. Имахме шансове. Може би още малко експанзия и битка трябваше. Поздравявам тима на Будучност. Пожелавам им шанс на финала, а ние се готвим за идващия мач “, разяснява Господинов.

Отборът на Войводина 021 отстъпи на другия любимец – Цинкарна Целе, с 57:86, откакто изоставаше от самото начало. Мачът за третото място е през днешния ден от 17:00, до момента в който три часа по-късно е и финалът в шампионата.

До момента тимът на Монтана 2003 е печелил три пъти бронз в Адриатическата лига, което е и най-хубавото достижение на отбора в конкуренцията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР