Сръбският външен министър Ивица Дачич продължи и днес с коментарите

...
Сръбският външен министър Ивица Дачич продължи и днес с коментарите
Коментари Харесай

Белград продължава да настоява за македонски шпионаж спрямо Сърбия

Сръбският външен министър Ивица Дачич продължи и през днешния ден с мненията във връзка изтеглянето на хората от посолството на страната му в Скопие. Той съобщи, че този акт е обръщение, че "всичко се знае”. Въпреки това той прикани за другарски връзки с всички страни от района.

"Белград желае да успокои по отношение на нововъзникналата обстановка със Скопие, която не се основава на догатки, а на недвусмислено открити обстоятелства, които приказват за разследващи дейности към Сърбия”, сподели дипломатът пред сръбската телевизия " Пинк ", съобщи БГНЕС. Той заяви, че сръбският президент Александър Вучич на следващия ден ще организира телефонен диалог с македонския министър председател Зоран Заев, а самият Дачич ще се чуе с македонския си сътрудник Никола Димитров.

Според първия посланик на Белград Сърбия е била доста правилна и не се е намесвала във вътрешните работи на съседката си, даже и във времената на ежедневни митинги. "Няма нищо, което да демонстрира, че Белград върви против ползите на Скопие”, уточни ръководителят на сръбската дипломация.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР